Війна в Україні / фото facebook.com/JointForcesCommandAFU

Астролог Дмитро Уранус зробив прогноз для України на найближчий час і з'ясував, що на нас чекає. За його словами, буде загострення на фронті.

За його словами, в карті початку повномасштабної війни зараз транзитний Сатурн стоїть в точному з'єднанні з Сонцем карти війни. Точний аспект 22 січня, в максимальній силі з 14 січня по 1 лютого.

"Це аспект тупикової ситуації на війні, величезних труднощів на війні, перешкод у досягненні цілей на війні. І хто зараз буде робити активні дії – той зіткнеться з цими труднощами. Зараз нічого суттєво змінити не можна", - написав Уранус у своєму Telegram-каналі.

Відео дня

Він каже, що це поганий час для наступів, тому нам слід перебувати в активній обороні і вимотувати наступаючого ворога по максимуму.

Нагадаємо, раніше астролог передбачив загострення у війні і великі втрати. За словами Урануса, ситуація в країні буде дуже напруженою. Він зазначив, що крім небезпеки ударів ракетами і дронами з 24 по 28 січня, може збільшитися швидкість і динаміка бойових дій на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: