Війна в Україні / фото 58 окрема мотопіхотна бригада ім. гетьмана Івана Виговського

Україна продовжує перебувати в напруженому, але продуктивному астрологічному періоді (з 10 березня 2024 року по 28 квітня 2024 року). Продуктивність його полягає в тому, що він прискорить питання, пов'язані з надходженням військових ресурсів, техніки, боєприпасів, фінансових ресурсів, а також можливе укладення різних довгострокових відносин.

Є також імовірність того, що питання з допомогою від США може зрушити з мертвої точки. Однак, якщо його буде затверджено в період до 28 квітня, то можна припустити, що існує велика ймовірність того, що це буде не через законопроєкт Байдена, а через законопроєкт Джонсона-Трампа, який передбачає виділення грошей під довгостроковий кредит, а не просто допомогу.

У цей час також не варто очікувати якихось військових стратегічних успіхів ні з боку Росії, ні з боку України. Хоча астрологи не виключають імовірність того, що з боку Росії можуть зберігатися спроби наступу.

Відео дня

Із 28 квітня 2024 року до 25 червня 2024 року - Україна увійде у ще продуктивніший астрологічний період, який може призвести її до стратегічного перелому і звільнення територій - як тих, що було захоплено з 2022 року, так і з 2014 року. Однак цей період потребуватиме великих зусиль.

У річній карті України в цей час спостерігаються аналогічні тенденції, які були під час визволення Харківської області у 2022 році. Хоча зараз Україна офіційно не заявляє голосно, як це було торік, про те, що готують план наступальних дій, проте астрологи можуть припустити, що такий план існує. Можливо, масштаби його спочатку розраховують у менших розмірах, ніж він може дати в підсумку, як це було під час Харківської операції.

Паралельно з цими астрологічними періодами, в Україні зараз триває напружений астрологічний період за основною натальною картою(з 21 березня 2024 по 17 травня 2024 року). У цей час підвищується ймовірність виникнення будь-яких несподіваних форс-мажорних, нелогічних і непередбачуваних подій, що можуть стати прискорювачем усіх процесів і повністю змінити глобальну розстановку сил не тільки в Україні, а й у світі щодо ситуації в Україні. Усі ці трансформації будуть позитивними для України, хоча можливо, що деякі з них від самого початку можуть бути сприйняті як стресові і призвести до загибелі та страждань мирних людей.

За словами Суханових, мета цих трансформацій - завершити складну главу в житті України, яка астрологічно розпочалася з 16 вересня 2021 року і закінчиться 17 травня 2024 року:

"Завдання - привести українську державу до точки, з якої почнеться, на наш погляд, світанок і підйом, а також сформувати підґрунтя для перелому у війні на користь України та здійснити потужні рухи до перемоги".

Аналізуючи квітневий місяць, можна також сказати, що він буде найемоційнішим місяцем року, особливо після 9 квітня. Загалом, у квітні дуже важливо не ухвалювати важливих рішень на основі емоцій і почуттів, а намагатися все зважувати, зберігати спокій і не поспішати.

Аналізуючи квітневий місяць, можна також сказати, що він буде найемоційнішим місяцем року, - Суханови / фото Генштаб ЗСУ

У квітні зберігатиметься тенденція, яка свідчить про підвищену ймовірність проблем зі зв'язком, технікою, проводами, інформаційними сервісами, логістикою, а також банківськими та бізнес-операціями. Ця тенденція може спостерігатися не тільки в Україні. Підвищується ймовірність проблем на біржах. Енергія квітня сприятиме дестабілізації всього, що пов'язано з біржами.

Цього місяця також зберігатиметься тенденція, що сприяє виникненню проблем, пов'язаних із паливом, а також з інженерними та складними технологічними спорудами загалом.

Крім того, астрологи попереджають про можливість терактів:

"У цей період посилюватимуться тенденції, пов'язані з виникненням різних релігійних конфліктів і всім, що пов'язано з релігією і правом. Можливі також яскраві події та теракти, пов'язані з цією сферою".

Ситуація із ЗАЕС також залишатиметься стабільною. Можливі деякі провокації та невеликі порушення в роботі, проте без серйозних наслідків.

Ситуація з енергетикою загалом може бути складною до 17 травня, але не критичною.

"У квітні енергетично складнішими будуть початок і кінець місяця".

Підсумок березня

Варто зазначити, що в прогнозі Анни та Олексія Суханова на березень 2024 року йшлося і про інші проблеми, які можуть виникнути в Україні та світі загалом. Як бачимо, він справдився.

"З 10 березня 2024 року до 28 квітня 2024 року - Україна також буде проживати напружений період, але він буде більш продуктивний. У цей час може прискоритися надходження фінансових ресурсів в Україну, можливе збільшення відвідувань важливих гостей. У військовій сфері також може початися позитивна динаміка, що може стати основою для стратегічних успіхів України.

Ближче до кінця березня, приблизно до 21 числа, може зростати ймовірність різних форс-мажорних, несподіваних ситуацій, які спочатку можуть сприйматися як ще один стрес, але насправді вони будуть важливим моментом для зміни ситуації та прискорення всіх військових процесів...".

Наприкінці лютого питання з боєприпасами стояло для України дуже гостро. Березень привніс позитивні тенденції завдяки Чехії, Данії та іншим партнерам. Міністр закордонних справ Чехії Ян Литовський 20 березня заявив, що Чехія вже поставила в Україну 300 тисяч снарядів. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що у квітні в України буде достатня кількість боєприпасів.

Приємною несподіванкою також стало виділення нового і першого у 2024 році військового пакету допомоги від США на суму в 300 мільйонів доларів, навіть незважаючи на те, що фінансування України ще до кінця не затверджено.

Загалом, у березні було багато різних офіційних заяв про постачання зброї в Україну, що відповідає астропрогнозу війни астрологів на 2024 рік.

Зазначимо, Суханови розділили 2024 рік на частини. Вони писали:

"Перша група астрологічних періодів охоплюватиме час із 1 січня 2024 року до 28 квітня 2024 року. Ми назвемо цю групу "ресурсною"...".

Ресурсні астрологічні періоди мають на увазі розв'язання питань, пов'язаних із боєприпасами, технікою та їхнім надходженням, а також накопиченням і акумулюванням їх. Наступна група астрологічних періодів уже може призвести до успішних наступальних операцій. Що стосується допомоги від США, найімовірніше, вона буде виділена наприкінці періоду як родзинка. Тому питання, пов'язані з боєприпасами, не повинні викликати занепокоєння в українців.

Наступна група астрологічних періодів уже може призвести до успішних наступальних операцій, - Суханови / фото АЗОВ

Також вони говорили про те, що:

"У березні підвищується ймовірність проблем зі зв'язком, технікою, проводами, інформаційними сервісами, логістикою, а також банківськими та бізнес-операціями. Ця тенденція може спостерігатися не тільки в Україні. Підвищується ймовірність проблем на біржах..." .

На самому початку березня стався масштабний збій у роботі багатьох електронних сервісів: Instagram, Facebook, Google.

Крім того, йшлося і про те, що:

"У березні також можуть виникнути проблеми, пов'язані з паливом. Особливо з 15 березня...".

Насамперед із цією проблемою зіткнулася Росія після серії успішних атак ЗСУ на нафтопереробні заводи. Питання з паливом також піднялися в Україні. Кабмін 22 березня схвалив поступове наближення ставок акцизного податку на паливо до мінімального рівня, встановленого в ЄС до 2028 року, що призведе до планомірного підвищення цін на нього.

Був і такий прогноз:

"Підвищується ймовірність проблем на біржах...".

У березні відбулося дуже велике падіння курсу біткоїна.

У своєму астропрогнозі на березень Суханови також говорили, що:

"Плюс, ближче до кінця березня, приблизно до 21 числа, може зростати ймовірність різних форс-мажорних, несподіваних ситуацій, які спочатку можуть сприйматися як ще один стрес, але насправді вони будуть важливим моментом для зміни ситуації і прискорення всіх військових процесів...".

22 березня росіяни здійснили наймасштабнішу атаку на енергетику України. Можливо, метою було пошкодження дамби Запорізької ГЕС, щоб створити схожу ситуацію, як торік із Каховською ГЕС.

Друга несподівана ситуація сталася також 22 березня, але вже в Москві - терористична атака на "Крокус Сіті Хол".

Варто зазначити, що експерти неодноразово говорили про можливі терористичні атаки у 2024 році, які можуть бути в таких масштабах і кількостях, як давно не було. При цьому пік такої активності ще не настав, вони очікують його в травні 2024 року.

"У нашому астропрогнозі в розділі транзити, де ми описували перехід Сонця в знак Зодіаку Риби, ми писали, що 14 березня Сонце переходить у знак Зодіаку Риби. Цей транзит може давати гучні судові та важливі міжнародні рішення, а також порушувати питання, пов'язані з релігійними організаціями та людьми, які з ними пов'язані..." - зазначили Суханови.

Ще один астрологічний транзит, що вказує на теракт. Суханови звертають увагу, що це тільки початок подібних ситуацій, які можуть стосуватися не тільки Росії, а й США, ЄС, особливо з урахуванням війни в Ізраїлі.

Щодо важливих міжнародних рішень, то 22 березня Європейський Союз підготував закон, згідно з яким Україна почне отримувати прибуток від заморожених російських активів уже в липні.

Також у їхньому астропрогнозі на березень в описі транзиту Марса (з 15 березня в знаку Зодіаку Водолій) вони говорили про те, що з цього моменту підвищується ймовірність ушкоджень на об'єктах, пов'язаних із нафтою і високотехнологічними розробками. Крім проблем із нафтою (у Росії було пошкоджено близько 13 НПЗ), вони говорили і про високотехнологічні розробки, куди належать мости, ГЕС тощо.

Астрологи вже говорили про атаку на ДніпроГЕС у березні. Однак не тільки в Україні цей транзит проявив себе, він також проявив себе і в США в штаті Меріленд, де 25 березня сталося обвалення моста довжиною в 2,5 км.

Олексій і Анна Суханови в Instagram - instagram.com/jyotishclub_ua