Війна в Україні / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Екстрасенс Роман Шептицький в інтерв'ю УНІАН розповів, що в серпні Росія продовжить обстрілювати Україну, а це значить, що ні в якому разі не можна ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Найнебезпечніший період, за його словами, буде до 12 серпня. Шептицький каже, що Володимир Путін вже розуміє, що програє у війні, а тому посилить обстріли.

"На першому місці за рівнем загрози населені пункти, які максимально наближені до лінії фронту - правобережжя Херсонщини, Запорізька, Дніпропетровська, Харківська, Сумська, Чернігівська області", - говорить експерт.

Відео дня

На другому місці, продовжив екстрасенс, центр України, в тому числі Київ. Будуть повітряні атаки. А ось на третьому місці за рівнем загроз перебуває захід України - Хмельницька, Львівська області.

"Але це не означає, що інші міста перебувають в тотальній безпеці. Загроза є для всіх", - підсумував Шептицький.

Нагадаємо, екстрасенс Роман Шептицький в інтерв'ю УНІАН розповів, що в серпні окупанти намагатимуться прориватися, проте ЗСУ відіб'ють атаки і виженуть ворога з наших територій, що незабаром ми повернемося до кордонів до 24 лютого 2022 року, і про те, чи понесе Путін покарання за свої злочини.

Вас також можуть зацікавити новини: