Хто зустріне кохання у травні / фото ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс назвав три знаки Зодіаку, які в травні зустрінуть кохання всього свого життя. Вони будуть на сьомому небі від щастя і нарешті захочуть створити новий міцний осередок суспільства.

Серед щасливчиків місяця - Козеріг, Риби і Стрілець. Саме представники цих зодіакальних сузір'їв будуть дуже щасливими на любовному фронті.

"Дуже хороша ситуація у зодіакального знака Козерога. Вони можуть зустріти надійного партнера, з яким проведуть все своє життя. Нові любовні стосунки можуть бути і у Риб. Крім того, саме Риби можуть в цей період зачати дітей, які в старості стануть для них надійною опорою", - сказав Росс в інтерв'ю УНІАН.

Відео дня

Він додав, що і Стрільці можуть зустріти своє кохання. Цікаво, що цього разу їхній партнер залишиться з ними на все життя. Вони разом зустрінуть старість.

Нагадаємо, тільки п'ять знаків Зодіаку отримають купу грошей у травні. Цей місяць буде сприятливим для нових звершень і отримання регалій. В цілому травень принесе їм задоволення своєю роботою і заробітком.

Вас також можуть зацікавити новини: