Карти Таро

Кожна людина хоч раз в житті хотіла дізнатися, що на неї чекає. Особливо, коли ми переживаємо якісь складні часи, немає грунту під ногами, та й взагалі все котиться коту під хвіст. Або навпаки, коли ми відчуваємо емоційний підйом і скоріше хочемо дізнатися, що ж на нас чекає, наприклад, на любовному фронті.

Дати підказку можуть карти Таро. Оберіть будь-яку карту, яка вам сподобалася, і дізнайтеся, що чекає на вас в цей день, 13 грудня.

1 карта - Колесо фортуни

Ця карта позначає зміни в житті. Цілком ймовірно, що сьогодні у вас може статися подія, коли обставини вирішать все за вас. Варто відзначити, що доля буде на вашому боці - про що і говорить назва карти "Колесо фортуни". Можливо, ви в чомусь сумнівалися. Так ось сьогодні Всесвіт вкаже вам правильний шлях і вирішення будь-якого питання. Нічого не бійтеся!

Відео дня
Карта "Колесо фортуни"

2 карта - Місяць 

Ця карта говорить про те, що все таємне рано чи пізно стає явним. У цей день можуть відкритися ваші погані сторони, через що можуть статися не дуже приємні ситуації. Зараз не час випробовувати себе і долю на міцність. У вас є два варіанти - залягти на дно або сміливо рухатися вперед. Однак знайте, що вам все одно доведеться подивитися правді в очі і змінити щось у собі. Тільки так ви зможете вирішити будь-яку проблему.

Карта "Місяць"

3 карта - Ієрофант

Якщо ви вибрали цю карту, то будьте впевнені, що на вас чекає успіх в коханні. Насправді у неї є кілька трактувань. Перша говорить про те, що вам варто з повагою ставитися до свого партнера, проявляти більше кохання, ніжності і турботи. Друга - швидкий шлюб. Тобто цілком ймовірно, що якщо ви зараз налагодите стосунки зі своєю другою половинкою, зовсім скоро ви можете укласти шлюб і створити міцний осередок суспільства.

Карта "Ієрофант"

Нагадаємо, три знаки Зодіаку скоро наздожене "чорна смуга".

Вас також можуть зацікавити новини: