Прикраси для дому на Новий рік / depositphotos.com

Майбутній рік українці зустрінуть під заступництвом незвичайного хижака - Блакитного (за іншими джерелами - Чорного) Водяного Тигра. Астрологи стверджують, що така тварина привнесе величезну кількість змін в життя кожного з нас. УНІАН розібрався, як прикрасити будинок в 2022 році, щоб не розгнівати "смугастого".

Раніше ми детально розповідали, у чому зустрічати 2022 рік за знаком Зодіаку.

Що не можна вішати на ялинку в рік Тигра - дивимося на гороскоп

Поради астрологів для знаків Зодіаку / depositphotos.com

Для того, щоб майбутній рік виявився для вас вдалим і щасливим, краще наряждати ялинку за заповітами астрологів.

Овен

Представникам цього знака найкраще зупинитися на "класичному" варіанті прикрас. Використовуйте золоті, срібні або металеві відтінки. Від червоного кольору в декорі, навпаки, варто відмовитися.

Телець

Земному знаку астрологи рекомендують зупинитися на еко-стилі і вибрати натуральні матеріали. Це можуть бути квіти, шишки, хвойні гілочки (особливо, якщо у вас штучна ялинка) і якомога менше традиційних іграшок.

Читайте такожСуцільна небезпека: яким знакам Зодіаку краще залишитися вдома на Новий РікБлизнюки

Непостійні і ексцентричні Близнюки можуть зробити крок в Новий рік впевнено, вибираючи в якості прикрас хитромудрі дрібнички. Купіть в магазині прикраси химерної форми і не використовуйте торішні, тоді вийде задобрити Водяного Тигра.

Рак

Новий рік для сімейних Раків - найтепліше і довгоочікуване свято. Тому астрологи рекомендують дістати з покладів ретро-іграшки, якими прикрашали ялинку старші покоління ваших родичів.

Лев

Харизматичні і неординарні вогняні Леви в новорічну ніч проявлять силу своєї фантазії на повну потужність. Дизайнерські прикраси, пам'ятні фотознімки, сувеніри, привезені з закордону - все це відмінно буде виглядати на пишній ялинці.

Діва

Стримані і практичні Діви, швидше за все, будуть використовувати головне правило: "Стислість - сестра таланту". Фахівці з езотерики радять представникам знака купити вишукані прикраси спокійних відтінків і наряджати ялинку, сповідуючи мінімалізм.

Терези

Повітряні, легкі і романтичні Терези, зазвичай, дуже люблять унікальні речі, зроблені своїми руками. Тому в 2022-му році краще не змінювати традиції і послухати себе, повісивши на ялинку улюблені прикраси, непідвладні модним віянням.

Скорпіон

Яскраві і темпераментні представники водного знака забажають голосно оголосити всьому світу про те, що у них свято. Саме тому Блакитний Водяний Тигр зрозуміє, якщо ви нарядите ялинку "по-багатому", використовуючи максимум декору. Головне - робіть це зі смаком.

Стрілець

Стрільці - відчайдушні авантюристи і "запальнички", але в цей раз краще зменшити свій запал. Астрологи вважають, що ідеальний варіант святкової ялинки для Стрільця - це мінімум прикрас, кулі пастельних відтінків і бездоганна якість всіх елементів декору.

Козоріг

Кодове слово будь-якого Козерога - "мінімалізм". Це і добре, адже символ 2022 року не сприймає "кричущих" кольорів. Так що, з хижаком у вас повна гармонія - вибирайте сині, сріблясті, золоті або білі прикраси.

Водолій

Мрійливий і непостійний Водолій в новорічну ніч захоче новизни, легкості і святкової магії. Ідеальним варіантом прикрас для вас будуть прозорі кулі, які ви зможете задекорувати самі, і ялинкові іграшки білого кольору.

Риби

Єдині представники зодіакального кола, які відмовляються від можливих традицій і придумують щось своє. Астрологи рекомендують неповторним Рибам використовувати свічки і зробити іграшки самостійно - такої ялинки точно ні у кого не буде.

Де краще поставити ялинку по фен шую - основні напрямки

Новорічна ялинка - це не просто святкове дерево, прикрашене іграшками. Якщо правильно вибрати місце пухнастій красуні, у вас вийде не тільки весело зустріти Новий рік, а й залучити в своє життя удачу.

Відповідно до східних практик, є кілька правил, яких потрібно дотримуватися, в залежності від того, що ви хочете отримати:

  • посилити фінансовий потік - далекий лівий кут кімнати;
  • знайти нові знайомства - лівий ближній кут;
  • поліпшити ситуацію в особистому житті - правий кут;
  • поправити здоров'я - центр кімнати.

Фахівці з фен-шуй стверджують, що сторони світу також впливають на енергетику. Тому, враховуйте, що південна частина відповідає за взаємини з соціумом і визнання, а східний - за "погоду вдома". У західній частині варто поставити ялинку тим, хто хоче зустріти свою любов.

Як прикрасити будинок на Новий Рік 2022 - варіанти бюджетного декору

Прості рекомендації новорічного декору / depositphotos.com

Люди, які живуть в приватному будинку, можуть почати перетворювати будинок вже з вулиці. Купіть вологостійкі гірлянди і прикрасьте ними дерева і дах. Тільки будьте уважні - прикраси не повинні вийти з ладу від погодних умов. Додатково можна придбати великі ліхтарі і повісити їх у дворі - так у вас вийде створити загадкову атмосферу свята.

Читайте такожЯкі знаки Зодіаку в новорічну ніч можуть зустріти свою часткуНа вхідні двері можна повісити різдвяний вінок, який нескладно зробити своїми руками. Гірлянди або інші прикраси використовувати не варто - буде незручно відкривати двері.

У передпокої відмінно буде виглядати новорічне панно і наклейки з новорічними побажаннями. Оригінальний варіант - покласти біля входу листочок з ручкою або повісити плакат, щоб кожен гість міг написати своє побажання. Килимок біля дверей також можна замінити на святковий.

Для прикраси вітальні, спальні та інших кімнат в будинку, ви можете використовувати улюблені гірлянди, ялинкові кулі, тематичні аплікації і навіть сніжинки, вирізані своїми руками. Додатково можна купити вертикальну гірлянду на штору, тим самим створивши святковий настрій не тільки домочадцям, а й перехожим на вулиці.

Головне - дотримуватися єдиної колірної гами і орієнтуватися на свої внутрішні побажання.

Читайте також: