Для кожного знака Зодіаку підібрали свої аромати / фото ua.depositphotos.com

Названо аромати, які втілюють кожен знак Зодіаку. Читайте далі, щоб дізнатися свої.

Овен

Овен пахне олов'яним присмаком свіжої крові, дизельним паливом і задутою святковою свічкою. До ароматів, що викликають стрімкий дух першого знака Зодіаку, відносяться Blazing Saddles від Outlaw і Burning Bridges від Snif.

Тілець

Тілець пахне обслуговуванням номерів і розпродажем нерухомості, спермою, какао, холодним картопляним пюре та лавандовим полем опівдні. Аромати, що нагадують брудний, квітучий декаданс цього знаку, включають Love in White від Creed та Libre Eau De Parfum від YSL.

Відео дня

Близнюки

Керовані планетою розмов і спілкування, Близнюки пахнуть чайним листям, пір'ям колібрі, подрібненим аддераллом і маргаритками. Аромати, що відображають енергію та ентузіазм Близнюків, включають Daisy Марка Джейкобса та свіжийAF після дощу, запах кульбаб у літній день та Tokyo Bloom від The Different Company.

Рак

Кардинальні припливи Раку пахнуть місячною водою, квітками магнолії, навколоплідними водами, чужою толстовкою, вініловими пластинками і алое вера.

Лев

Керований Сонцем, Лев пахне висушеною на мотузці білизною, ладаном, паличками від морозива, дармовими букетами і образами. Аромати, створені для Левів, включають Solar Power від Phlur і Truth or Dare.

Діва

Мінлива, допитлива Діва пахне графітовими олівцями, кмином, густою гниллю грибів, святою водою, антацидами, тріснутим корінцем рідкісної книги і шматочком яблука сорту "Гренні Сміт". Аромати, які підтримують цих людей, включають Smyth від Генрі Роуза та Mushroom від Demeter.

Терези

Терези пахнуть внутрішньою частиною стручка ванілі, дамаським шовком, реставраційною фурнітурою, корицею, "Великим Гетсбі", чистими лацканами, срібною ложкою, котячою м'ятою. Аромати, що нагадують знак Терезів, включають The Soft Lawn від Imaginary Authors і надзвичайно популярний Santal 33 від Le Labo.

Скорпіон

Управителі восьмого будинку сексу, смерті і таємниць, Скорпіон пахне кореневими льохами, мотельними простирадлами, гвоздиковими сигаретами, розплавленим воском, устричним розсолом, лушпинням змій і чужими грошима. Аромати, що викликають дух Скорпіона, включають Ambre Nuit від Dior і Transformation від TokyoMilk.

Стрілець

Керований щасливою планетою Юпітер, Стрілець пахне континентальним сніданком, асфальтом на світанку, шкіряними штанами, лимонною травою, неоновим світлом, бобовими стеблами та полином. Аромати, що відповідають цьому знаку, включають поетично названі "Windows Down" Генрі Роуза та "Sticky Fingers" Франчески Б'янкі.

Козоріг

Управителі 10-го будинку спадщини, Козероги пахнуть старими грошима, свіжим цементом, прямими кутами, плющем, чорною лакрицею, мірками та прекрасним пошиттям одягу. Фірмові аромати Козерогів включають Velvet Rose & Oud Cologne від Jo Malone та Baccarat Rouge 540 від Maison Francisco Kurkdjian.

Водолій

Керований некерованим Ураном, однозначно дивний Водолій пахне ударом блискавки, трикутниками, пуховими пір'ям, вольфрамової дротом, космічної пилом, хромом і білим бурштином.

Риби

Під управлінням мрійливого, похмурого Нептуна Риби пахнуть солодкою картоплею, опіумом, солонуватою водою, нігілізмом, райдужними бризками. Рибам рекомендуються аромати Black Opium від YSL і The Lover's Tale від Francesca Bianchi.

Вас також можуть зацікавити новини: