Куди подіти старі речі - прикмети / depositphotos.com

Перед настанням нового сезону або просто під час генерального прибирання багато українців без жалю відносять старі речі на смітник. Однак, далеко не всі предмети можна викидати, інакше ви ризикуєте привернути до себе неприємності. УНІАН розповість, чому не можна викидати нижню білизну і що ще краще не нести з дому.

Раніше ми говорили про те, що не можна позичати навіть близьким людям.

Що не можна викидати в сміттєві контейнери - прикмети

Існує цілий перелік речей, які ні в якому разі не можна відносити на смітник, якщо ви не хочете зіткнутися з купою проблем. Зберігайте собі цей список і звіряйтеся, коли бажаєте позбутися від мотлоху.

Відео дня

Гаманці та сумки

З давніх-давен такі предмети символізують фінансове благополуччя - гаманці, сумки і портмоне зберігають в собі ваші гроші і насичуються відповідною енергією. Якщо ви віднесете їх на смітник, то незабаром самі залишитеся без засобів до існування, але ще гірше, якщо річ хтось підбере - фінансовий потік піде від вас до тієї людини.

Ідеально - спалити або закопати в землю предмет де-небудь поруч з молодим деревом.

Хліб

Наші предки говорили, що хліб - всьому голова, до нього потрібно ставитися дбайливо. Ті, хто викидає хліб, починають відчувати потребу в грошах і їжі. Найкраще зіпсовану випічку віддати тваринам або птахам.

Спідня білизна

Згідно з народними прикметами, викинута нижня білизна привертає зради і прикрощі в сім'ю, особливо, якщо після вас її хто-небудь підбере і буде носити. Будьте впевнені - чоловік піде "наліво", а в родині почнуться розбіжності. Для того, щоб уберегти себе від цього, спаліть комплект або порвіть на дрібні шматочки.

Дитячий одяг та взуття

Саме на ці предмети найпростіше навести порчу - чорні маги і чаклуни збирають дитячий одяг, щоб наврочити або навіть проклясти сімейство. Не давайте приводу злим людям зіпсувати ваше життя - віддавайте речі вашої дитини іншим дітям - тим, хто їх потребує.

З тієї ж причини не можна викидати і фотографії - всім відомо, що маючи на руках фото людини, можна запросто начаклувати йому їй і проблеми. Якщо вам дуже потрібно позбутися від фотографій - спаліть їх.

Віники і швабри

Такі предмети вважаються містичними, в народних повір'ях на мітлах літали відьми, а віник взагалі перебував у владі Домовика, який стежив за порядком в оселі. Спалювати віники не можна - їх можна викидати, але якнайдалі від будинку. Так є шанс позбутися від безсоння і негативу, накопиченого в сім'ї.

Вас також можуть зацікавити новини: