Як брешуть різні знаки зодіаку / depositphotos.com

"Краще гірка правда, ніж солодка брехня" - це прислів'я передається з покоління в покоління і уславилося, як біполярне. З одного боку, брехати - це погано, з іншого - іноді необхідно. УНІАН розібрався, чому вважається, що Терези-брехуни, і як швидко вивести "артиста" на чисту воду.

Раніше ми говорили про те, які знаки Зодіаку агресивні.

Який знак Зодіаку більше всіх бреше - йдемо по порядку

Техніка обману за гороскопом / depositphotos.com

Овен

Відео дня

Вогняні представники зодіакального кола можуть радіти - викрити їх у брехні вкрай складно. Так відбувається не через їх дивовижну спритність, а завдяки вродженій прямолінійності. Найчастіше, їм легше сказати вам все в обличчя, ніж придумувати інший сценарій. Проте, якщо вже Овни вирішили вас обдурити, ви ніколи цього не зрозумієте - спектакль буде відрепетирований до дрібниць.

Телець

Земні Тельці брешуть часто, багато, не завжди віддаючи собі в цьому звіт. Вони, скоріше, вигадують і гіперболізують, ніж злісно хочуть вас обдурити. У більшості випадків це відбувається через брак уваги або небажання когось образити. Таку брехню видно відразу - Телець починає йти від теми, тому що промову свою написав не до кінця.

Близнюки

Найбрехливіший і лукавий знак на думку астрологів. Можуть сьогодні говорити одне, завтра - інше. Думка їх змінюється зі швидкістю світла, тому стабільності і впевненості не чекайте. Прикриваються Близнюки тисячею аргументів, тому якщо чуєте виправдання, знайте - вас обманюють прямо зараз.

Рак

Раки дуже потайливі, вони не люблять комусь щось про себе говорити. Тому люди, народжені під цим знаком, частіше недоговорюють, ніж обманюють. А якщо і обдурили - не хотіли, щоб ви про них переживали. Так що, намагатися виявити брехню і розібратися - зайве.

Лев

Артисти розмовного жанру, будь-які історії яких завжди оповиті туманом загадок, неймовірних подій та емоцій. Леви прикрашають дійсність для того, щоб бути в центрі уваги і ловити захоплені погляди оточуючих. Навіть якщо у вас вийде викрити Лева у брехні, він переведе все у жарт і ніколи не зізнається.

Діва

Педантичні і серйозні Діви брешуть дуже рідко, якщо і трапляється таке, то заради блага всіх оточуючих або досягнення своїх цілей. Але брехня ця не критична - скоріше, схожа на більш швидкий шлях вирішення проблеми. Виявити обман дуже просто - земна Діва починає плутатися в показаннях.

Терези

Терези - ті ще брехуни і хитруни, любителі плести інтриги і влаштовувати драму. У їхньому випадку обман працює, як захисна реакція - оберіг від небажаного вторгнення в приватне життя. Змусити Терези зізнатися можна тільки одним способом - розібрати по поличках всю їх історію і знайти невідповідності.

Скорпіон

Водні представники знака відомі лицеміри, люди досить лукаві. Скорпіон буде посміхатися вам в обличчя, дивитися на вас непорочним поглядом, а сам робити те, що задумав. Крім того, вони звикли домагатися своїх цілей будь- якими методами, розпізнати таку брехню неможливо - простіше не зв'язуватися.

Стрілець

Вогняні Стрільці не обманщики, вони фантазери. Можуть прикрасити будь-яку історію, додумати тисячу неіснуючих деталей і, навіть якщо це буде звучати, як маячня, люди повірять. Чому? Тому що Стрілець сам починає вірити в те, що все саме так і було. Їх обман абсолютно безпечний, найчастіше, Стрілець вдається до нього заради кар'єри, уваги або підвищення статусу.

Козоріг

Козероги дуже потайливі, вони, швидше, недоговорять, ніж обдурять. Дуже не люблять комусь відкривати свою душу, а якщо і роблять це, то заради протилежної статі. Земні Козерожки вміють говорити те, що ви хочете почути, при цьому, відмінно вміють йти від діалогу - це простіше, ніж брехати.

Водолій

Більшість представників цього знака - мудрі люди, які володіють величезною кількістю знань. Тому вважають за краще правду - вона сильніша, але можуть іноді брехати заради того, щоб показати свою перевагу. Виявити це легко - Водолії забувають, що, коли і кому говорили, тому плутаються в словах.

Риби

Найчастіше, Риби поводяться як дипломати, тому знаходять підхід до кожної людини і не бачать необхідності брехати. Зате плетуть інтриги, причому багато, довго і дуже вміло. На брехні попадаються часто, тому що мистецтвом цим не володіють, а історії їх занадто неправдоподібні.

Вас також можуть зацікавити новини: