Провидець попередив про глобальну катастрофу, що насувається / фото ua.depositphotos.com

Бразилець Атос Саломея, який стверджує, що він екстрасенс, який називає себе "живим Нострадамусом", який нібито передбачив пандемію Covid, дав Лякаючі передбачення на 2024 рік, пише The Mirror.

За його словами, цей рік стане "новою главою в історії людства" з інопланетянами, повстанням роботів, глобальною катастрофою і навіть Третьою світовою війною.

Він впевнений, що це буде "повністю трансформаційний" рік, коли люди нарешті вступлять у контакт з інопланетянами. Він прогнозує, що замість жахливого вторгнення люди та прибульці спілкуватимуться за допомогою "зашифрованих сигналів, перехоплених мережею телескопів".

Відео дня

Провидець також стверджує, що "астероїд, багатий на матеріали", мчить до Землі і благополучно приземлиться вцього року, що спровокує нову космічну гонку, оскільки країни вже зараз борються за те, щоб дістати його.

Крім того, Саломея додав, що штучний інтелект "пробуджується" і отримує самосвідомість, та у 2024 році він може очолити повстання машин.

Що стосується глобальних конфліктів, екстрасенс висловив упевненість, що це "невідкладна реальність, оскільки Третя світова війна буде раптово спровокована або подією в Південно-Китайському морі, або великою кібератакою, і боротьба між Китаєм і Росією наростає".

Ще Соломія попередив про глобальну катастрофу, яка насувається, оскільки стихійні лиха охоплюють земну кулю. Він прогнозує три основні осередки на Близькому Сході і в Африці - Південний Судан, Сомалі та Ємен.

При цьому екстрасенс пояснив, що жоден з його прогнозів не висічений на камені, і завжди існує ймовірність того, що позитивні рішення можуть їх змінити.

Раніше він стверджував, що передбачив не тільки пандемію коронавірусу, але і фінал чемпіонату світу з футболу, вторгнення Путіна в Україну і навіть смерть британської королеви.

Раніше екстрасенс передбачила, що у 2024 році Росія застосує ядерну зброю.

Вас також можуть зацікавити новини: