Найгірші подруги за знаком Зодіаку / фото ostrnum.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед жінок, з якими дуже складно завести дружні відносини. Хтось із них звик йти по життю поодинці і подруги їм не потрібні, а хтось підставить вас при будь-якому зручному випадку.

Водолій

У жінок-Водоліїв сім п'ятниць на тижні. Ви можете запланувати з ними подорож, але в останній момент вони відмовляться. Ви можете домовитися про зустріч і навіть прийти в призначене місце, а вони зателефонують і скажуть, що не зможуть скласти вам компанію. На цих дам краще не покладатися, щоб і свій час заощадити, і нерви зберегти.

Овен

В цілому Овни можуть завести собі подруг, але не чекайте, що вони будуть вислуховувати вас і підставляти своє плече в скрутну хвилину. Їх інтереси завжди будуть вище вас і ваших проблем. Це не ті жінки, з якими можна обговорити життя, чоловіків та інше.

Відео дня

Риби

А ось з Рибами вам буде дуже складно дружити. Вони занадто багато уваги вимагають до своєї персони, але віддавати те ж натомість не готові. Будьте готові до того, що вам постійно доведеться вирішувати їхні проблеми, тому що самі вони цього зробити не можуть або не хочуть. Риби звикли перекладати відповідальність на інших.

Нагадаємо, у двох знаків Зодіаку незабаром почнеться "біла смуга".

Вас також можуть зацікавити новини: