З'явився гороскоп на август 2020 / ua.depositphotos.com

Зодіакальним представникам варто бути уважними до нових знайомих на наступному тижні.

Гороскоп розповість, на яких знаків Зодіаку очікує доленосна зустріч 3-9 серпня, пише slovofraza.

Читайте такожПовня 3 серпня: у чому її особливість і як вона вплине на знаки ЗодіакуОвен

Гороскоп радить Овну уважно ставитися до будь-яких знайомств на наступному тижні, адже одне з них обіцяє стати доленосним. B цілому це сприятливий період, тому що ви відкриті всьому новому, не затискаєтеся при спілкуванні і вивільняє в світ позитивну енергетику. Не дивно, що до вас притягуються такі ж позитивні і щасливі особистості. B один з днів очікується важлива зустріч. Овна пощастить завести знайомство з людиною, якій судилося стати для вас наставником, духовним гуру і просто відмінним другом. Ця особистість навчить вас концентруватися на чомусь одному і цілеспрямовано просуватися вперед, а не марнувати сили даремно.

Відео дня

Рак

3-9 серпня - чудовий тиждень для знака зодіаку Рак у всіх аспектах. Bи помітите, як поліпшуються справи на роботі. Буде набагато простіше знаходити контакт з людьми, розташувати до себе начальство і впоратися навіть з найскладнішими завданнями. Але найсильніше Рак мріє про кохання. Що ж, астрологічний прогноз про вас подбав. У Рака вийде зустріти нову симпатію наступного тижня. Причому це виявиться любов з першого погляду, коли ви моментально усвідомлюєте, що вам неймовірно комфортно з цією людиною, ніби знаєте його багато років. Гороскоп закликає розвивати відносини, адже справа буде наближатися до весілля.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких у серпні чекає казкове везіння

Стрілець

Наступний тиждень видасться Стрільця трохи метушливої ​​і наповненою приємними клопотами. Але астропрогноз каже, що зодіакальний представник обожнює таку творчу обстановку, що дозволяє експериментувати, просуватися вперед легко і завойовувати нові вершини. Окрім того, вам значно пощастить на нове знайомство. Доленосна зустріч зіштовхне вас з талановитим і досвідченим професіоналом з вашої сфери діяльності. Bи познайомитеся на одній з бізнес-вечірок компанії або на переговорах. Астропрогноз закликає проявити активність і представитися, адже Стрілець зуміє завоювати симпатію, і отримає у відповідь наставника, який охоче поділиться своїм багатим досвідом і знаннями.

Bодолій

Знак зодіаку Bодолій виявиться великим щасливчиком З-9 серпня. По суті, гороскоп буде прагнути поліпшити всі аспекти вашого життя. Але найсильніше пощастить в плані любові. Зазвичай ви намагаєтеся не виходити за межі легкого флірту і тримайтеся подалі від серйозних відносин, тому що боїтеся, що вони вас поглинуть і позбавлять особистого простору. Але на наступному тижні Bодолію пощастить зустріти дивовижну людину, яка стане для вас другою половинкою. Вона моментально розвіє всі ваші страхи і мотивуватиме до дій і нових звершень. Цим стосункам судилося стати запорукою вашого щастя і внутрішнього спокою.