Названо знаки Зодіаку, які більше за інших постраждають від магнітної бурі 15 березня / depositphotos.com

У березні 2023 року відбудеться кілька магнітних бур, одна з яких - 15 числа. Її експерти оцінюють як середню. Розповідаємо, на які знаки Зодіаку вона вплине найсильніше. 

Лев

У представників цього знака Зодіаку 15 березня буде не дуже веселий настрій. Вони будуть думати про свої проблеми, морально придушувати себе, придумуючи нові проблеми. 

Астрологи уточнюють, що ситуація не є критичною, оскільки негативні думки зникнуть вже за кілька днів - відразу після того, як магнітна буря закінчиться. 

Відео дня

Терези

У Терезів буде простежуватися тотальне небажання працювати і щось взагалі робити. Їм буде хотітися лежати на дивані, дивитися фільми і взагалі ні з ким не спілкуватися. Однак з огляду на те, що вплив магнітних бур потрапляє на розпал робочого тижня, забезпечити собі таку "відпустку" буде складно. 

Стрілець

Стрільці - третій знак, який буде в зоні ризику в найближчі дні. У період з 15 по 18 березня у них можуть бути неприємності в особистому житті або на роботі, проблеми зі здоров'ям, сварки з близькими. Наприклад, про себе можуть нагадати хронічні хвороби. 

Ще одна проблема - дратівливість. У і без того занадто емоційних Стрільців в період магнітної бурі буде багато негативної енергії, яку потрібно кудись направити.

Нагадаємо, названо знаки Зодіаку, які будуть дуже щасливі у квітні.

Вас також можуть зацікавити новини: