Знаки Зодіаку, які на вихідних будуть лити сльози / depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вихідні, 15 і 16 квітня. Зірки кажуть, що представники п'яти знаків можуть зіткнутися з проблемами, які змусять їх плакати. Детальніше читайте в матеріалі. 

Рак

Раки будуть засмучені тим, що зірветься зустріч з людиною, яку ті давно хотіли побачити. Також у них може скасуватися поїздка, вони можуть запізнитися на автобус або люди, які повинні були приїхати до них в гості, в останній момент скажуть, що не зможуть. Це засмутить Раків, оскільки святкові вихідні ті хотіли провести в колі найближчих. 

Діва

Діви будуть лити сльози через проблеми у фінансовому плані. Наприклад, їх може хтось обдурити або на роботі не виплатять гроші, на які ті дуже розраховували. Зірки радять не тримати емоції в собі, але і не сильно засмучуватися, оскільки безгрошів'я скоро закінчиться. 

Відео дня

Терези

Терези будуть лити сльози через проблеми зі здоров'ям у їхніх близьких людей. Представники цього знака Зодіаку можуть дуже переживати за своїх рідних, через що не зможуть нормально спати і всі вихідні будуть сидіти на заспокійливому. 

Козеріг

Козероги будуть лити сльози 15 і 16 квітня через сварку з другою половинкою. Можливо, їм скажуть щось неприємне або якось образять, тому образа буде досить сильною. Астрологи радять контролювати свої емоції настільки, наскільки це можливо. 

Риби

Риби на вихідних зіткнуться з несправедливістю, тому будуть "розводити вогкість" своїми сльозами. Вони можуть стати жертвою шахраїв, купити щось дуже невигідно, загубити гроші (в прямому сенсі). Ще однією причиною їхніх сліз може бути те, що вони залишаться наодинці зі своїми думками і будуть думати про погане.

Нагадаємо, яким знакам Зодіаку не можна вірити.

Вас також можуть зацікавити новини: