Ваги відчувають себе втомленими і розбитими / tv.ua

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких у вересні почнеться чорна смуга.

Про це пише slovofraza.

Читайте також"Головну місію вже виконав": астролог розповіла про президентство Зеленського Близнюки

Гороскоп обіцяє Близнюкам складний місяць. Зодіакальному представнику доведеться максимально викладатися і працювати на межі сил. Над вами нависне загроза зробити фатальну помилку. Ви ризикуєте збитися з наміченої мети. Зірки рекомендують вам ретельно зважувати кожен свій крок.

Відео дня

Терези

Ваги відчувають себе втомленими і розбитими. Прислухайтеся до себе і візьміть відпустку. Втома знижує рівень уваги, через що Терези все більш халатно ставляться до робочих обов'язків. Візьміть відпустку або користуйтеся вихідними, щоб просто повноцінно відпочити, це дійсно вам необхідно.

Kозеріг

У Козерога в вересні можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров'ям. Bи продовжуєте навалювати на себе все більше роботи в надії видертися на нову кар'єрну вершину. Однак без відпочинку ви не зможете повноцінно працювати. Емоційне вигоряння ще нікому не допомагало. Пожалійте себе.

Риби

Для знака зодіаку Риби вересня може скластися вельми вдало і сприятливо. Однак існує ризик допустити фатальну помилку. Гороскоп забороняє Рибам поспішати і піддаватися поспіху.