Скорпіони мають сильну інтуїцію / Школа астрології

Астрологи виокремлюють чотири Знака, яким найчастіше вдається передбачати майбутнє і відчувати наближення зміни в різних сферах життя.

Про це пише slovofraza.

Діва

Діви — одні з найбільш мудрих людей, у яких дар передбачення заснований на наявності непояснених передчуттів. Інший раз це життєвий досвід, а в іншій ситуації це чисте везіння і інтуїція. Так чи інакше, але Дівам зірки постійно допомагають заглядати за горизонт подій. Вже з самого дитинства Діви нерідко повторюють фразу «я ж казав/говорила», яку навколишні так не люблять. Складається відчуття, що люди цього Знака знають щось таке, чого не знає ніхто інший. Вони як антена, що перехоплює засекречені послання Всесвіту. Це один з небагатьох, але вкрай важливих талантів Дів, який допомагає їм йти по життю з найменшими втратами. Вони добре відчувають людей — їм завжди заздалегідь відомо, кому можна довіряти, а кому ні.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши знаки Зодіаку, від яких успіх відвернеться у другій половині травняСкорпіон

Скорпіони пророкують майбутнє краще абсолютної більшості знаків Зодіаку, тому що зірки і планети наділяють їх неймовірною інтуїцією. Шосте почуття Скорпіонів — це, мабуть, одна з найбільш явних сильних сторін. Ці люди можуть відчувати проблеми і біди задовго до їх появи. Якщо Скорпіон говорить вам, що наближається щось недобре, краще не обходити ці слова стороною. Представники даного Знака нерідко пророкують і щось позитивне. Їм щастить на любовні передбачення. Вони завжди задовго до доленосної зустрічі відчувають, що скоро в їх житті з'явиться кохана людина, яка змінить все на краще. Також Скорпіони нерідко відчувають наближення негараздів у роботі, швидкий початок великих проблем у всьому світі.

Козеріг

Талант Козерогів далекий від магії і інтуїції. Він заснований тільки на їхньому багатому життєвому досвіді, спостережливості і знання, які вони отримують від оточуючих. Ці люди не припиняють навчатися день від дня, розбираючи чужі помилки. Вони вчаться не тільки на наслідки своїх дій, але і вбирають все, що з ними діляться близькі, друзі, що оточують. Це дає їм можливість передбачати майбутнє, тому що вони дуже багато знають про деяких сферах та аспектах життя. Козероги можуть передбачати події і поведінку людей, що допомагає їм не втрачати успіх, заробляти повагу і чути захоплені слова і компліменти на свою адресу.

Водолій

Водолії дуже схожі на Козерогів, тому що вони теж не припиняють навчатися в будь-якому віці. Їх потужна тяга до знань допомагає вивчати всі грані людської поведінки. Водоліям властиво вивчати кожну дрібницю в тій сфері, яка їм цікава. Це і дає їм можливість все краще, частіше і чіткіше передбачати майбутнє з плином часу. Також астрологи зазначають, що у Водоліїв є особлива «чуйка» на талановитих людей. Вони з легкістю можуть сказати, хто буде успішним, а хто ні. Вони без особливої праці визначають здатність людей долати перешкоди і бути відданими своїй справі.