10 березня іменини у Тараса

З днем ангела Тараса сьогодні слід привітати всіх своїх знайомих чоловіків з цим ім'ям.

Іменини Тараса

Сьогодні, 10 березня свої іменини святкують чоловіки на ім'я Тарас. Тарас - чоловіче ім'я грецького походження. Ім'я Тарас означає - неспокійний, бунтар, баламут. Ім'я було поширене в Східній Європі. Можливо також, що ім'я Тарас походить від імені кельтського бога Тараніс-громовержець. Спільний корінь «Тар» простежується і в міфології скіфів.

Тарас наділений мужністю, безстрашністю, рішучістю, зухвалістю в планах і діях. Серед Тарасів чимало справжніх бійців. Але героєм Тарас не народжується, він ним стає, так як своє справжнє призначення усвідомлює в зрілі роки.

Відео дня

Читайте такожДень Світлани: привітання з Днем ангела у віршах і прозі

Серед Тарасів є багато розумних, кмітливих і талановитих людей. У справах чоловіка з іменем Тараса відрізняє зібраність, акуратність. Він із повною самовіддачею береться за якусь справу, але вже з перших кроків в голову йому нерідко починають приходити думки типу «а чи варто?». Чоловік з таким ім'ям вчиняє по-своєму, і переконати його вкрай складно. Він мовчки вислухає, може навіть, спочатку погодиться, проте все одно зробить так, як вважає за потрібне. При цьому малоймовірно, що в житті Тараса виникне багато конфліктних ситуацій, його внутрішня енергія хоч і здатна на спалах невдоволення, проте не передбачає агресію.

Поруч із собою Тарас хоче бачити ініціативну і підприємливу жінку. Це якраз ті якості, яких йому так не вистачає, йому не завжди вистачає активності, щоб реалізувати задумане. Він мріє мати розумну дружину, яка зуміла б втілювати його ідеї в життя. Він вважає, що практично всі справи по господарству - це обов'язок його дружини. Цінує в жінках практичність і самовідданість.

День ангела Тараса за церковним календарем

У цей день, 10 березня, іменини Тараса за церковним календарем встановлені на честь патріарха Тарасія Константинопольського.

На прохання святого князя Володимира він прибув з Константинополя на Русь, щоб хрестити народ київський. Тарасій старанно проповідував віру Христову і в інших областях Русі.

Крім 10 березня Тарас відзначає День ангела також 22 березня, 26 травня, 20 червня, 15 серпня і 25 жовтня.

Книга духовного змісту стане гарним варіантом подарунка для релігійного чоловіки. Євангеліє, Біблія або молитовник в красивому палітурці послужить прикрасою домашньої бібліотеки або куточка з іконами.

Молитва до святого, ім'я якого носиш: Моли Бога за мене, святий угодниче Божий Тарас, бо я щиро до тебе звертаюсь, скорого помічника і молитвеника за душу мою.

Іменини тараса привітання

Хай ангел життя твоє оберігає,

Біда нехай тебе не знає,

Хай горе від тебе біжить,

Друзі нехай не кривдять.

І що б усім ворогам на зло

Тобі завжди у всьому везло!

***

З Днем Ангела, Тарас! Серед друзів ти – душа компанії, на роботі – двигун робочого процесу, вдома – охоронець родини і господар з золотими руками. Залишайся такою ж чудовою людиною завжди! Будь щасливий сам і даруй щастя і любов оточуючим. З іменинами тебе!

***

У День ангела хочу побажати тобі, Тарасе, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі у всіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб усі твої починання були втілені в життя, щоб тобі завжди супроводжувалась удача, процвітання і успіх.

***

Тараса з днем прекрасним я вітаю

Та від щирого серця побажаю

Щоб бували свята часті

Пишні, щедрі і прекрасні

Мир в серці нехай панує,

Злагоду і втіху дарує

Весело душа нехай співає

Кожна мить хай надихає.

***

Тарас, я тебе вітаю і бажаю в цей день тільки добрих прикмет і добрих гороскопів, тільки веселих і насичених днів, тільки цікавих і великих подій, тільки хороших і вигідних ідей, тільки вдалих і щасливих миттєвостей життя.

***

Тарас – ти в нас боєць,

І в роботі молодець!

Люблять всі тебе дівчата,

Липнуть всі, немов ти м’ята,

Ти в нас гордий, не здаєшся,

На любов не піддаєшся!

Хай завжди тобі везе,

І в житті буде усе!

***

Тарасе! Дорогий наш друже! Ми щасливі привітати тебе з іменинами! Нехай твої помисли будуть такими ж світлими, як оперення твого ангела! Хай вчинки будуть такими ж благородними, як наміри господа! Нехай життя твоє буде такою ж легкою, як подих вітру від крил твого хоронителя!

***

Вітаю з іменинами, Тарасе. Бажаю тобі здоров'я і щасливих усмішок, великих ідей і прагнень, світлих горизонтів і перспектив, значущих досягнень і перемог, цікавих захоплень і яскравих свят життя. Будь успішним, Тарасе, впевненим у собі й завжди налаштованим тільки на оптимістичну хвилю!

***

Тарас – ти в нас боєць,

І в роботі молодець!

Люблять всі тебе дівчата,

Липнуть всі, немов ти м’ята,

Ти в нас гордий, не здаєшся,

На любов не піддаєшся!

Хай завжди тобі везе,

І в житті буде усе!

***

Від душі вітаю тебе, Тарасе. Бажаю наполегливо йти до своїх цілей, не відступаючи від своїх принципів і не втрачаючи цінностей свого життя.Тарасе, будь успішним, коханим і щасливим.

***

Нехай у день твого святого,

Ангел сил додасть до всього,

Щоб життя не було сірим,

Хай додасть наснаги й віри,

Перемог на кожнім кроці,

Досягати без вагання,

З днем ангела Тараса,

Прийми привітання!

***

День ангела Тараса картинки

Як повідомляв УНІАН, 9 березня українці відзначали День народження знаменитого класика української поезії – уродженця Черкащини Тараса Григоровича Шевченка. Тарас Шевченко став в народній свідомості символом українського національного духу. Його творчість і образ протягом десятиліть надихала українських патріотів на боротьбу за майбутнє країни.