6 травня - день Юрія / listivki.olkol.com

Сьогодні іменини святкують чоловіки з ім'ям Юрій. Ім'я Юрій походить від грецького Георгій і означає хлібороб.

Іменини Юрія

Іменини Юрія, Георгія, Єгора відзначають кілька разів у році, але найбільш значущим вважається день вшанування святого Георгія Змієборця: день ангела за церковним календарем відзначається 6 травня.

Юрій (Георгій) - слов'янський аналог грецького імені Георгій, що в перекладі означає хлібороб. Жителям Європи це ім'я сподобалося і стало популярним в багатьох варіантах, в залежності від країни, в якій його застосовували. Тому сформувалися такі імена як Джордж, Єжи, Жорж, Єгор і Юрій - все це похідні від імені Георгій.

Відео дня

Георгій Змієборець

Воїн Георгій був посланий Ісусом у відповідь на благання народу звільнити їх від страшного горя. Люди молили позбавити їх від страшного жертвопринесення, в якому вони мали віддавати своїх дітей на поталу грозному змію, щоб задобрити його. І святий Георгій врятував людей від напасті, поборовшись із змієм і вразивши його списом.

У день вшанування святого Георгія Змієборця заведено звертатися до святого заступника з молитвою про захист слабких і пригноблених, а також про заступництво в справах сільських і польових роботах. Перед іконою Георгія Змієборця молять про мир, про захист від ворогів, про порятунок від тяжких хвороб.

Привітання з днем Ангела Юрія

Юра – ти у нас боєць,

І в роботі молодець!

Люблять всі тебе дівчата,

Липнуть всі, немов ти м'ята,

Ти в нас гордий, не здаєшся,

На любов не піддаєшся!

Хай завжди тобі везе,

І в житті буде усе!

***

Милий Юрій, я тебе вітаю і бажаю ідеального здоров'я, бездоганного успіху, чудового настрою, гарного самопочуття, незмінної удачі, довговічного щастя, великої любові та щирої радості.

***

Нехай у день твого святого,

Ангел сил додасть до всього,

Щоб життя не було сірим,

Хай додасть наснаги й віри,

Перемог на кожнім кроці,

Досягати без вагання,

З днем ангела Юрія,

Прийми привітання!

***

Хай Ангел на іменини

Здійснить всі бажання,

Несе щастя щохвилини,

Успіх й процвітання.

Радістю життя вквітчає

І додасть здоров'я,

Мудрістю благословляє,

Добром і любов'ю!

***

Хоробрий, добрий і красивий Юрій, у твій день бажаю тобі сили, щастя, здоров'я і перемог. Нехай кожен день дарує можливість відчувати себе крутим, успішним і улюбленим. Всіх благ тобі, Юрію, удачі та здоров'я!

***

Юрочка, я тебе щиро вітаю і хочу побажати ніколи не сумніватися в своїх силах і впевнено крокувати до своїх мрій, завжди кохати та бути коханим, сподіватися на краще і успішно підкорювати нові вершини, отримувати від життя задоволення і щиру радість.

Іменини Георгія: вітання

Щоб Ваше здоров’я, як кремінь було,

Щоб щастя сімейне його берегло,

Щоб радість завжди була на порозі,

А лихо в далекій і вічній дорозі.

Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,

Убереже від біди Вас повсюди,

Нехай несе Вам радість кожна мить,

І благодать Господня з Григорієм лиш буде.

***

Вітаю, Георгію. Бажаю гордо й красиво крокувати по доброму шляху, роблячи безліч благородних вчинків, домагаючись неодноразових перемог. Здоров'я тобі, Георгію, міцної любові і дружби в житті, добробуту, удачі, щастя і яскравого настрою.

***

День Ангела Григорія прийшов,

А це таке важливе свято,

Хай несе і радість і любов,

І щирих привітань багато,

Зорю найкращу з усіх зір

І квітів шелест й пісню ночі,

У своє щастя Ти повір –

І матимеш усе, що хочеш!

***

Вітаю тебе, Георгій. Нехай твій життєвий шлях буде устелений пишними жоржинами успіху і процвітання, хай тобі в будь-якій ситуації вдається залишатися вірним собі, гордим, справедливим, чесним, щирим. Від усієї душі бажаю тобі, Георгій, здоров'я, достатку, удачі, взаємної любові!

З днем Юрія листівки

нагадажэмо