Щирі побажання близьких завжди радують молодят \ Фото УНІАН

Тост на весіллі це не тільки можливість підняти келих з шампанським, але й прекрасний спосіб сказати молодятам багато приємних слів. Щирі побажання здоров'я, любові, взаєморозуміння, поваги і всього найкращого від батьків, або сказані близькими людьми, завжди радують.

Тост на весілля у прозі

Я хочу підняти цей келих за прості арифметичні дії. За додавання, завдяки якому з однієї дівчини і одного юнака вийшла прекрасна подружня пара. За віднімання їх обох із холостяцького життя. За поділ, коли всі прикрощі діляться навпіл і тому зменшуються. І, нарешті, за множення, коли всі радощі стають загальними і множаться у багато разів! За цю просту арифметику і за молодих! Гірко!

***

Відео дня

Що відбувається в перший рік подружнього життя? Він каже – вона слухає. Другий рік: вона говорить – він слухає. Ну а на третій рік: обидва говорять – сусіди слухають. Так давайте ж вип'ємо за те, щоб наші молодята жили все життя як перший і другій рік, прислухаючись один до одного! Тоді любов буде вказувати їм дорогу до щастя!

***

Я скажу тост словами Піфагора: «Розсудлива дружина! Якщо ти хочеш, щоб твій чоловік час проводив з тобою, то дбай про те, щоб він ні в якому іншому місці не знаходив такого приємного задоволення і ніжності». Пропоную підняти келихи і випити за це!

***

Дорогі наші, любі діти, вітаємо з весіллям і від душі бажаємо, щоб разом ви зуміли перебороти всі життєві перешкоди і пронести велич своєї любові через роки, бажаємо вам міцної, здорової, благополучної, дружної і щасливої сім'ї, достатку в домі і миру.

***

Я хочу підняти цей келих за наших молодят. Нехай їхнє сімейне щастя, буде подібно квітучій гілці прекрасного дерева і тоді обов'язково на неї сяде чарівний птах любові. Любіть один одного і пам'ятайте, що тільки від вас буде залежати наскільки довго буде цвісти дерево вашої родини і наскільки високо воно буде вирости і скільки дасть плодів. Не забуває і підтримуйте один одного у важкі часи і тоді, ніякі бурі, що вирують навколо, вам не страшні!

swoj.ru

Тост на весілля у віршах

Дорогі наші діти, Ми за вас завжди відповідальні, Хоч ви стали дорослими І обмінялися обручками. Тут вже, що не кажи, Ми бажаємо вам любові. «Гірко!» - нехай голосніше кричать, Будемо чекати від вас внучат.

***

Дорогі наші діти! Ви тепер — одна сім'я, Один за одного ви відповідаєте, Ви — команда корабля. Ваш корабель вже побудовано, Вітер б'ється у вітрила, І ніхто з вас не може Приймати рішення сам. Щоб завжди на вашому судні був запас провізії, щоб в сирі, злі будні. Світло любові в вас не згасало. До столу претензій немає, Тільки підвело вино, Нам сказали по секрету: Дуже гірке воно!

***

Як з'явилося слово «сім'я»? Колись про нього не чула земля... Але Єві сказав перед весіллям Адам: — Зараз я тобі сім питань задам. Хто діток народить мені, богине моя? І Єва тихенько відповіла: — Я. — Хто їх виховає, цариця моя? І Єва покірно відповіла: — Я. — Хто їжу зготує, радість моя? І Єва все так само відповіла: — Я. — Хто плаття зшиє, випере білизну, Мене приголубить, прикрасить житло? Відповідай на питання, подруга моя! — Я... Я... – тихо мовила Єва, — Я... Я... Сказала вона знаменитих сім «Я». Ось так на землі з'явилась сім'я. На весіллі сьогодні келих я свою п'ю за вас, молоді, за вашу сім'ю!

***

В цей щасливий день я хочу побажати нареченій стати для чоловіка незамінною настільки, щоб йому завжди хотілося сказати їй: Багато ніжних сердець, але лише в одному мій притулок, і спокій, і мій дім. Найдорожче і миліше, це серце коханої моєї!