Сьогодні у Світі відзначають День щастя / фото pixabay.com

Смертельно небезпечна пандемія коронавірусу, економічна криза і жорсткий карантин – не привід впадати в зневіру, адже сьогодні відзначається Міжнародний день щастя ООН.

Читайте такожп'ять простих рецептів смачних страв, які зможе приготувати кожен

Генеральна асамблея ООН прийняла резолюцію про День щастя 28 червня 2012 року. Таким чином в організації підтримали ідею того, що прагнення до щастя є найважливішим бажанням кожної людини на Землі, і урядам слід пам'ятати, що щасливі громадяни – важливий показник добробуту нації. За введення Дня щастя виступили всі 193 держави-члена ООН.

Відзначати День щастя вирішили у день весняного рівнодення, оскільки це традиційний символ приходу весни, знайомий всьому людству.

Резолюція ООН пропонує відзначати День щастя шляхом проведення просвітницьких заходів та соціальних ініціатив. Втім, це відмінний привід побажати щастя своїм близьким, друзям і колегам.

Привітання з днем щастя

У мережі можна знайти масу варіантів привітань з днем щастя в прозі.

Щиро вітаю з Днем щастя! Бажаю тобі жити повним і яскравим життям, в якому є місце приємним турботам, творчості та блискучим успіхам. Йди по життю сміливо, будь цілеспрямованим, сильним і добрим. Нехай все складається так, як задумано!

***

У цей весняний день бажаю тобі справжнього людського щастя. Щоб успіх, удача і любов завжди були твоїми супутниками. Щоб будь-які життєві негаразди пролітали швидко, роблячи тебе лише сильнішим та мудрішим.

***

У Всесвітній день щастя бажаю тобі, щоб радісні моменти життя тривали якомога довше та радували яскравими спогадами! Хай щастя ніколи не покидає твою душу.

***

Сьогодні хочу побажати тобі простого жіночого щастя – хай твої рідні і кохані люди завжди будуть поруч, а життя буде наповнене затишком, радістю та спокоєм.

***

Бажаю ніколи не втрачати віру у краще, слідувати за своєю мрією і завжди вміти радіти життю, навіть у найважчі його моменти. З днем щастя!

Привітання на День щастя – вірші

В счастливый День придумали в ООН,

Что счастье нам приносит почтальон.

И поздравленьями завален Интернет.

Вот и тебе привет. Не говори, что счастья нет.

***

Разве может быть счастливей

Хоть какой то еще день?

Сегодня счастья во всем мире,

Сегодня радость набекрень!

Я вас всем сердцем поздравляю,

С этим чудесным, милым днем!

И счастья я вам пожелаю,

А остальное наживем!

***

Что такое счастье?

Сложный то вопрос.

Мы его не видим

И бежим наш кросс.

А ведь счастье — сказка,

Что в душе живет.

Ты открой лишь дверцу,

Пусть оно войдет.

С днем таким счастливым

Поздравляю я.

Будут рядом с вами

Близкие, друзья.

Міжнародний день щастя - картинки

20 березня день щастя / fresh-cards.ru
З днем щастя / fresh-cards.ru
день щастя привітання / newspaper.kpfu.ru
Привітання з Днем щастя / sgapl.com.au