Привітання з чистим четвергом / Колаж УНІАН

За кілька днів до світлого свята Великодня християни відзначають Чистий четвер 2022. Ця дата має свої традиції, серед яких - теплі і щирі побажання добра і щастя один одному. УНІАН розповість, як найкраще привітати з Чистим четвергом.

Чистий четвер - привітання, картинки і вірші

Чистий Четвер 2022 / bipbap.ru

Нехай цей Чистий четвер буде чистим в усіх відношеннях! Бажаю чистоти в будинку, у вчинках, в серці, в думках і в усьому, що вас оточує! Нехай щастя, добро і любов щодня заповнюють ваше життя!

***

Відео дня

Бажаю навести порядок не тільки у себе в будинку, але і у власній душі, серці і голові. Розкласти все в житті по поличках, непотрібне викинути, важливе висунути на перше місце, чуже повернути, віддати всі борги. Нехай ваше життя буде дуже чистим. Нехай в ньому буде тільки найважливіше, що робить його прекраснішим, добрішим, благополучнішим і успішнішим. Нехай Бог благословить вас на правильні великі вчинки, пробачить гріхи і допоможе у важкій ситуації. З Чистим четвергом!

***

Чистий Четвер 2022-привітання / bipbap.ru

Сьогодні Чистий четвер, вітаю зі святом! Бажаю очищення та оновлення. Нехай підуть з обмиванням всі негаразди і негаразди, всі образи і розчарування. Нехай життя наповнюють добрі і світлі моменти, любов і радість. Миру вам, гармонії, умиротворення, спокою і віри в найкраще!

***

У день Чистого четверга хочу побажати вам спокою в душі, гармонії і затишку в домі, любові в серці до всього світу. Нехай з Вами буде віра в краще, надія на процвітання, радість від зустрічі з майбутнім.

***

Як привітати з чистим четвергом / bipbap.ru

Вітаю з Чистим четвергом! Бажаю чистоти скрізь: і в думках, і в будинку, і в серці! Нехай життя буде довгим і щасливим, а невдачі, засмучення і біди нехай завжди обходять стороною!

***

У цей світлий день, хочу від щирого серця побажати світлих думок! Нехай Чистий четвер подарує мир вашому серцю і наповнить будинок благополуччям! Нехай житло завжди блищить чистотою, а очі виблискують від щастя!

***

Листівки з чистим четвергом / klike.net

З Чистим четвергом! Нехай цей день прибере з Вашого життя весь негатив і чорні смуги, життя нехай стане чистою і білосніжною! Радості, щастя, успіхів, здоров'я, сімейного благополуччя, добра, любові!

***

Нехай в Чистий четвер водиця змиє з тебе все тривоги і печалі, нехай підуть з твого будинку всі біди і негоди, нехай залишиться в душі світле щастя і радість, нехай позбудеться серце твоє від смутку і образ, але не втратить віри в усе хороше і надії на краще.

***

Чистий Четвер-привітання в картинках / klike.net

У Великий четвер бажаю вам чистоти душі і помислів, міцної віри в серці, внутрішньої гармонії і любові до ближнього. Нехай у вашій родині панують мир і злагода, теплота і затишок. Очищаючись духовно, ми очищаємо весь світ. Нехай ваше життя буде таким ж ясним і світлим, як це свято.

***

Вітаю з Чистим четвергом. Геть пил, тривоги і образи. Бажаю веселого генерального прибирання. Бажаю доброго позитивного настрою. Бажаю змити з себе всі недуги. Бажаю відкрити в серці двері для любові, натхнення і надії.

Вас також можуть зацікавити новини: