День ангела Олексія / pixabay.com

4 травня свої іменини відзначають хлопчики і чоловіки на ім'я Олексій. Це поширене ім'я прийшло до нас зі Стародавньої Греції та завжди користувалося популярністю. У цей день також шанують святого Олексія, людину Божу, а в народі свято називають Теплого Олекси. УНІАН зібрав яскраві привітання в день ангела Олексія.

Олексій - значення і походження імені 

Ім'я Олексій походить від давньогрецьких слів - "алексо" або "алексіос", що перекладається як "відображати", "запобігати", "захищати". Тобто, значення імені Олексій - "захисник".

Іменини Олексія - привітання з днем ангела

З днем ангела Олексія / canva.com

Бажаю, Олексію, хай Ангел із неба,

Відео дня

Завжди буде чуйний і добрий до тебе.

Дарує кохання, тепло, і надію,

Здійсняє твою заповітнішу мрію!

Хай просить у Бога щасливої долі,

Добра для душі, а для серця - любові!

***

День ангела Олексія / ​​​​​​canva.com

З днем ангела, Олексію! Бажаю, щоб твій янгол-охоронець ні на секунду тебе не залишав, відводив всі хмари, допомагав, коли ти будеш його сильно потребувати та ніколи не підводив!

***

З днем ангела Олексія / canva.com

Нехай літа волошками цвітуть!

Життя ясне дарує Ангел з неба,

Хай щастя й радість в дім твій увійдуть,

І у душі оселяться у тебе!

З днем Ангела, з чудовим, гарним днем.

Хай буде доля сонечком зігріта

Хай Ангел захищає від проблем,

А у житті завжди квітує літо.

***

День ангела Олексія / canva.com

З днем ангела, Олексію! Нехай твій крилатий захисник вбереже тебе від негоди, непотрібної печалі, дурних ідей, поганих людей, злих днів. Нехай в твоєму житті завжди править щастя і любов та нехай твій шлях буде усіяний зірками удачі та надії.

***

З днем ангела Олексія / canva.com

З днем ангела, Олексію! Крилом нехай тебе вкривають, від усіх труднощів відводячи твої дороги життя. Будь відкритий всьому новому, прагни і завойовуй, перемагай і слідуй своїм принципам і цілям. Вітаю!

***

День ангела Олексія / canva.com

Доброго і чудового Олексія вітаю зі святом! Бажаю щасливої і радісної історії твого життя, прикрашеної добрими епізодами і сюжетом благополуччя, прекрасного настрою і великої удачі на шляху до заповітної мрії, міцного здоров'я і незгасної любові в серці.

***

З днем ангела Олексія / canva.com

Вітаю тебе з днем ангела, Олексій! Нехай твій ангел-хранитель завжди буде поруч і кожну мить веде тебе тільки вірною дорогою! Бажаю тобі душевної гармонії, любові та всього доброго і світлого! Цінуй кожен день і просто будь щасливий!

Вас також могли зацікавити новини: