День ангела Віталія / фото ua.depositphotos.com

5 травня свої іменини відзначають хлопчики і чоловіки на ім'я Віталій. Це гарне ім'я прийшло до нас із Стародавнього Риму і зараз досить популярне. УНІАН зібрав найкращі привітання в день ангела Віталія.

Віталій - значення імені та його походження

Ім'я Віталій родом зі Стародавнього Риму. У перекладі Vitalis означає "життєвий, повний життя", "той, який дає життя". У нас це ім'я набуло поширення разом з християнством. Зараз ім'я Віталій входить в число найпопулярніших в Україні.

Коли День ангела Віталія

День ангела Віталія за церковним календарем відзначають кілька разів на рік: 24 січня, 7 лютого, 5 травня, 11 травня, 5 серпня і 7 жовтня.

Відео дня

5 травня іменини Віталія відзначають на честь преподобного Віталія Олександрійського. Раніше УНІАН розповідав, який церковне свято 5 травня відзначають в Україні.

День ангела Віталія - привітання з іменинами та листівки

Іменини Віталія / canva.com

В день ангела Віталію я хочу побажати:

Щоб у житті твоїм було побільше свята,

Щоб щастя й перемоги вели у майбуття,

Щоб вдача і здоров’я були усе життя.

Нехай святий Віталій піклується про тебе,

Завжди оберігає й дивиться із неба.

***

Вітаємо з днем ангела чудову людину, яка вміє зачарувати своєю посмішкою, поділитися хорошим настроєм і допомогти в будь-якій ситуації! Дорогий Віталій, нехай доля завжди буде прихильною до тебе. Бажаємо завжди знаходити радість, задоволення і смак до життя. Нехай воно завжди буде наповнене успіхом, перемогами і добром!

***

День ангела Віталія / canva.com

Віталій, нехай здоров'я буде міцним і ніколи не зриває твої плани. Нехай робота буде до душі і не наводить на тебе тугу. Нехай зустрічі з друзями будуть радісними і дарують лише позитивні емоції, а любов буде тільки справжньою і не приносить розчарування! З днем ангела!

***

З днем ангела, Віталію! Нехай твій янгол-охоронець ні на секунду тебе не залишає, відводить усі хмари, допомагає, коли ти будеш його сильно потребувати та ніколи не підводить!

День ангела Віталія картинки / canva.com

Дорогий Віталік, вітаю з цим чудовим днем! Бажаю тобі посмішки Фортуни і вірного успіху, чудової роботи і бравих інтересів життя, справжнього щастя і щирої любові, доброго здоров'я і веселощів душі.

***

З днем ангела, Віталію! Нехай твій крилатий захисник вбереже тебе від негоди, непотрібної печалі, дурних ідей, поганих людей, злих днів. Нехай в твоєму житті завжди править щастя і любов та нехай твій шлях буде усіяний зірками удачі та надії.

Іменини Віталія / canva.com

Вітаєм Віталія щиро!

Бажаєм добра і, звичайно, ще миру!

Світанків сонячних, привітних,

А днів прекрасних, теплих, світлих.

Ночей спокійних, не тривожних,

А щастя стільки, скільки хочеш!

Здоров'я вдосталь і без ліку,

Кохання щирого довіку!

***

Віталій, в твоє ім'я закладено життя. Тож нехай воно буде здоровим і щасливим у тебе і твоєї сім'ї, благополучним і сповненим радісних моментів! Радій кожному новому дню. Нехай всі твої плани вдаються, а невдачі проходять стороною. З днем ангела!

***

День ангела Віталія картинки / canva.com

У день Віталія, бажаю я любові

І від душі успішних перемог,

Натхнення, щастя світлого, здоров’я,

І хай тебе оберігає Бог!

***

Зі святом, Віталій! Нехай перемоги наступають тобі на п'яти, ніколи не спиняйся на досягнутому, завжди твердою ходою йди вперед! Пам'ятай, що в тебе вірять, тебе люблять і завжди чекають вдома, з теплом і ніжністю.

Вас також могли зацікавити новини: