День бабусь і дідусів в Україні / фото ua.depositphotos.com

День бабусь і дідусів - дуже добре і зворушливе свято, в яке прийнято вітати батьків наших батьків. Це ті, хто завжди приймуть нас в своєму домі, смачно нагодують і ласкаво підтримають. У це добре свято онукам варто зайти в гості до бабусі і дідуся, подякувати їм за турботу і принести якийсь подарунок. А якщо немає можливості їх провідати - зателефонуйте їм по телефону.

Коли день бабусь і дідусів в Україні

Свято бабусь і дідусів має кілька дат на рік. Міжнародний день бабусь і дідусів відзначається в четверту неділю липня - в 2023 році це 23 липня. Також в Україні прийнято вітати бабусь і дідусів 28 жовтня і 21 січня.

Християнський день бабусь і дідусів відзначають 26 липня. У цю дату церква вшановує святих Анну і Іоакима - батьків Діви Марії і бабусю і дідуся Ісуса Христа.

Відео дня

1 жовтня у світі відзначають День літніх людей. У цю дату можна привітати людей похилого віку, якщо не впевнені в наявності у них онуків.

День бабусь і дідусів - привітання 

День сьогодні не простий,

Унікальний і значний —

Торжество бабусь рідних

І дідусів дорогих!

Жить бажаєм дуже довго,

Не тужити анітрохи,

Посміхатись, жартувати,

Пустувати і кохати!

***

Бабусі й дідусі - вітаю!

Щастя, радості, добра!

В свято світле побажаю

Вам родинного тепла.

Хай здоров'я не підводить, 

Ангел з неба береже,

Хай біду від вас відводить

А в душі весна живе!

***

Вітаємо наших бабусь і дідусів з таким чудовим святом. Бажаємо їм здоров'я, довголіття і всіх благ! Нехай ваші душі наповнюється теплом і світлом, а серця - любов'ю і радістю. Дякуємо за вашу турботу, ласку, терпіння і за ту мудрість, яку ви передаєте своїм дітям і онукам. Живіть щасливо!

***

Дорогі наші, улюблені дідусі і бабусі, вітаємо вас з вашим днем і хочемо сказати вам величезне спасибі за любов, віддачу, мудрість і терпіння, які ви даруєте своїм онукам і дітям. Бажаємо вам, рідні наші, міцного здоров'я, взаємної любові і сімейного щастя, і щоб онуки любили і цінували, а діти були вдячні і завжди про вас пам'ятали!

***

Дорогі наші, вітаю з Днем бабусь і дідусів! Спасибі вам за те неземне тепло і ніжну заколисуючу ласку, яку ви даруєте! Нехай на душі запанує мир, гармонія і радість, а в домі звучить веселий сміх і пахне ароматними пирогами!

***

Милі наші улюблені бабусі і дідусі, вітаємо вас з Днем бабусь і дідусів! Нехай в ваших будинках завжди пахне пиріжками, в повітрі літають вигадані казкові історії, а на порозі завжди зустрічають з розпростертими руками! Живіть довго і щасливо, нехай діти цінують, а онуки не забувають!

***

Зі святом, дорогі наші, ласкаві і наймудріші, турботливі і найрідніші, з днем бабусь і дідусів! Нехай онуки ощасливлюють вас своєю увагою і турботою, радують своїми досягненнями і не перестають дивувати своїми талантами!

День бабусь і дідусів - листівки та картинки

День дідусів і бабусь / фото ua.depositphotos.com
З Днем бабусь і дідусів 2023 / фото pixabay
З Днем бабусь і дідусів 2023 / фото pixabay
З Днем бабусь і дідусів 2023 / фото ua.depositphotos.com
З Днем бабусь і дідусів 2023 / фото ua.depositphotos.com
День бабусь і дідусів 2023: як зворушливо привітати рідних
День бабусь і дідусів 2023: як зворушливо привітати рідних

Вас також можуть зацікавити новини: