Міжнародний день бармена 2024 / depositphotos.com

6 лютого у світі відзначають День бармена. Це свято людей однієї з найкреативніших професій. Пропонуємо оригінальні привітання для тих, хто вміє скрасити наш із вами п'ятничний вечір.

День бармена 6 лютого - історія та традиції

Відомо, що сама професія бармена з'явилася в XIX столітті за часів "золотої лихоманки". Коли в питних закладах продавали абсолютно все, включно з алкоголем. Пізніше корчми і ресторани розділили на зони: ту, де можна було відпочивати, і торгову. Остання якраз і називалася баром, а людину, яка продавала напої та товари - барменом.

Дату для свята - 6 лютого - обрали невипадково: у цей день вшановують пам'ять святого Аманда, який вважається покровителем виноробів, пивоварів, торговців, рестораторів і барменів. День бармена в Україні відзначають не так давно - з 2008 року, тоді Міжнародний центр барменів "Planet Z" разом з київським рок-клубом "Докер Паб" вперше відзначили це свято. 

Відео дня

Традиційно у своє професійне свято бармени влаштовують конкурси та фестивалі, на яких демонструють свої вміння і професіоналізм, а також діляться досвідом з колегами. Багато закладів по всьому світу цього дня влаштовують шоу-програми та майстер-класи, а також пропонують гостям різні акції та знижки на барну карту.

З Днем бармена - привітання і картинки

Листівки з Днем бармена / УНІАН

Вітаю з Міжнародним днем бармена. Бажаю зі спритністю рук і без жодного шахрайства створювати справжні шедеври в келихах, фужерах, склянках і стосах, бажаю завжди любити свою роботу і кожен день свого життя зустрічати з відмінним, яскравим, соковитим настроєм.

***

З Днем бармена! Бажаю, щоб кожен клієнт дарував тільки позитивні емоції і залишав хороші чайові. Удачі в барменській творчості та особистому житті.

***

Бармен, з твоїм святом тебе! Нехай робота завжди кипить і завжди буде. Нехай тебе оточують тільки найкращі, душевні і щедрі люди, а банка з чайовими нехай ніколи не стає порожньою. Продовжуй дарувати людям настрій і змішуй напої щастя!

Привітання з Днем бармена / листівки УНІАН

Вітаю з Міжнародним днем бармена. Бажаю міцного здоров'я, як найміцніший ром, бажаю гарячого кохання, як самбука, бажаю яскравого життя, як пунш, бажаю солодкого присмаку пристрасті, як лікер, бажаю запального настрою, як абсент!

***

Наші дорогі бармени! Вітаємо вас із професійним святом! Бажаємо витримки, позитиву, творчого підходу та гарного настрою. Нехай ваша професійна майстерність вдосконалюється з кожним днем. Мудрості, позитиву та смачних коктейлів.

***

Шановні! З днем бармена вас. Нехай життя ваше буде веселим і радісним, розфарбованим яскравими вогнями позитивних емоцій, як софітами крутих клубів. Нехай події у вашому житті завжди кружляють вас у вирі позитиву, як коктейлі в шейкері. І любов нехай б'є вам в голову, як бульбашки шампанського. Зі святом!

Картинка з Днем бармена / листівки УНІАН

Вітаю з Міжнародним днем бармена. Бажаю відчувати себе богом за барною стійкою, бажаю бути везунчиком по життю. Нехай кожен день буде яскравим і смачним коктейльчиком з таких інгредієнтів як удача, щастя, радість і любов. Бажаю особистих досягнень в барменському творчості, частих клієнтів, цікавого спілкування і достатку в житті!

***

З Міжнародним днем бармена. Бажаю життя зі смачних і яскравих коктейлів щастя, радості, веселощів і любові. Нехай на роботі завжди все виходить, клієнтки посміхаються, напої ллються рікою, а настрій залишається просто чудовим. Удачі тобі і позитиву!

***

Вітаю з Днем бармена! Бажаю, щоб здоров'я було міцнішим за найкращий ром у колекції, життя було яскравішим за апероль, а присмак удачі був солодшим за лікер.

6 лютого - День бармена / листівки УНІАН

Вітаємо з професійним святом, бажаємо, щоб ніколи не вичерпувався потік творчого позитиву, натхнення і бажання створювати незвичайні смаки напоїв! нехай постійно вдосконалюється ваша майстерність, залучаючи вдячних і захоплених клієнтів.

***

Як можна привітати бармена? Бармена можна привітати, запропонувавши йому змішати коктейль... Нехай змішання коктейлів (і не тільки) стане найприємнішим, найлегшим і найбільш оплачуваною справою, завжди доставляючи вам позитивні емоції і багато-багато грошей!

***

Не кожен може стати барменом, та ще таким крутим, як ти. Бажаю тобі тільки найщедріших і приємних клієнтів, красивих дівчат за стійкою, легких коктейлів. А ще, щоб життя твоє було таким ж веселим і різноманітним, як твоя робота. Зі святом, з Днем бармена!

День бармена - картинки / листівки УНІАН

Дякую за найкращі напої, за віртуозну роботу, за незворушність, за чудову техніку і за талант бути барменом. З привітанням, хочеться висловити і повагу, і захоплення. Також побажати гарного настрою, бадьорості, веселощів, терпіння і задоволення від роботи.

***

Вітаю з нашим професійним днем, колего! Бажаю нам багато терпіння, позитиву, витримки та легкої роботи. Нехай кожен фірмовий коктейль стане відомим на весь світ. Зі святом!

Раніше ми розповідали, коли будуть свята в Україні та вихідні дні в лютому 2024.

Вас також можуть зацікавити новини: