Хто відзначає День нафтовика - привітання зі святом / depositphotos.com

Щорічно в Україні День нафтовика відзначається у другу неділю вересня, у 2022-му році це свято випадає на 11 число. Це професійне свято всіх працівників нафтової та газової промисловості. Сьогодні вони отримують вітання від рідних та подарунки на роботі.

Також нагадуємо, що 11 вересня відзначається важливе православне свято - Усікновення глави Іоанна Предтечі 2022.

День нафтовика 2022 - привітання та листівки

У День працівників нафтової, газової та паливної промисловості хочеться привітати вас із професійним святом та адресувати найтепліші побажання. Нехай трудова діяльність приносить радість та дохід. Нехай буде міцним здоров'я, а оптимістичним - настрій. Нехай буде радісним щодня, вдалим - кожна справа.

Відео дня
День працівників нафтової промисловості / листівки УНІАН

Вітаю з Днем працівників нафтової, газової, нафтопереробної промисловості та нафтопродуктозабезпечення України. Нехай довгим буде твоє життя, як повна назва цього свята, нехай присутні в ньому щастя і любов в такій кількості, скільки у нафтовиків грошей, нехай працюється легко і весело без єдиної аварії і поломки, без єдиної перешкоди, нехай з таким працівником, як ти, наша країна і спить, і гріється, і зустрічає кожен новий день з теплою посмішкою.

***

Щиро вітаю з Днем працівників нафтової, газової та паливної промисловості. Бажаю, щоб у душі завжди було світло, а в хаті - тепло та затишно. Бажаю благополучної діяльності та успіху, чудових можливостей у житті та великих шансів на удачу. Бажаю здоров'я, щастя, кохання та достатку.

Як привітати з Днем нафтовика / листівки УНІАН

Вітаємо всіх українських представників професій, пов'язаних з нафтопереробною і газовою промисловістю з їх професійним днем! Бажаємо їм успішної роботи і зосередженості, необхідної в таких серйозних галузях. Нехай удача завжди посміхається вам.

***

Вітаю прекрасних, чудових і гідних людей, чия праця заслуговує на величезне визнання, шану та повагу. Нехай у вашому житті завжди буде успіх, щастя та достаток. Нехай нафтовим фонтаном із вас б'є здоров'я, енергія та позитив. Бажаю постійного зльоту, багато нових відкриттів та успішного підкорення надр нашої великої землі. З Днем нафтовика та газової промисловості!

День нафтовика 2022 - вітання / листівки УНІАН

Прості люди вдячні вам за тепло в будинках і квартирах взимку. Затишок і комфорт в скромних приміщеннях і шикарних апартаментах відчуває кожен з нас завдяки вам. Газ і нафта - це золотий запас сучасності. Здобувайте його для того, щоб дарувати людям тепло і радість.

Вас також можуть зацікавити новини: