З Днем нотаріату 2023 / фото ua.depositphotos.com

Щороку 2 вересня в Україні відзначають День нотаріату. Це свято за ініціативою Мін'юсту та нотаріальної палати України 2010 року офіційно заснував своїм Указом президент України. Привітайте цього дня знайомих нотаріусів, без яких у наш час - нікуди. Побажайте їм легкої роботи та вдячних клієнтів, а потрібні слова та листівки ви знайдете в нашій добірці.

Привітання з Днем нотаріату 

Щиро я тебе вітаю

З днем нотаріату!

Відео дня

Не було щоб із колегами

У тебе розбрату!

Розігнати тобі зичу

Усіх конкурентів,

Та побільше у житті

Радісних моментів!

Щоб в кишені були гроші,

Та при тім - немалі,

Щоб люди лише хороші

У тебе бували!

***

Вітаю чудових людей, які зі знанням справи, вміло спираючись на наші закони, можуть відстояти честь і права добропорядних громадян. Бажаю успіху у вашій нелегкій праці. Бажаю, щоб усі справи вирішувалися справедливо. Адже саме завдяки вам може восторжествувати правда, а зло буде покарано. Бажаю благополуччя і в особистому житті. Нехай робочі стреси, проблеми та негаразди ніяк не вплинуть на позитивну атмосферу затишку у вашій родині. З Днем нотаріату!

***

В день нотаріуса вам

Зичу випити сто грам!

Геть прогнати всі турботи,

Та забути про роботу!

Документи всі відкласти,

До наступного денька,

Вам же треба відпочити,

Бо у вас праця важка!

Тож розслабитись бажаю

Сьогодні по повній,

Ну, а завтра до роботи

Щоб були готові!

***

Вітаю з Днем нотаріату України! Бажаю правильних рішень, вдалих справ і чітких викладень. Нехай буде добрим здоров'я, нехай справи увінчуються успіхом, нехай життя приносить щастя і кохання, нехай поруч будуть хороші друзі. Бажаю плідних буднів і повноцінних вихідних.

***

Вітаю з Днем нотаріату України. Бажаю, щоб і в роботі, і в житті все і завжди було законно, правильно, розумно, красиво й охайно. Нехай вдається легко працювати з будь-якою справою і клієнтом, нехай кожен день дарує гарантію на успіх і удачу. Бажаю безмежного інтересу до своєї роботи і нескінченної любові до свого життя!

***

Якщо треба купувати

Якусь нерухомість,

Договір потрібно скласти -

Ти прийдеш на поміч.

Правильно усе запишеш,

Печатку поставиш,

Та в інші інстанції 

Людину направиш!

З Днем тебе нотаріата -

Побільше терпіння, 

Нехай хвалять тебе люди

За твоє уміння!

***

У цей святковий день бажаємо щастя, успіхів, щоб усі негаразди розвіялися. Вашою твердою рукою вирішується правосуддя, охороняється буква закону і порядку. Нехай робота буде цікавою, а професійні досягнення оцінюються гідно!

***

Вітаю з Днем нотаріату України! Бажаю терпимості, впевненості, завзятості, цілеспрямованості, стійкості, твердості, невразливості, непохитності, кмітливості, спритності, сміливості та досконалого талану у своїй справі. Нехай кожен день посилає хороших клієнтів, цікаві справи, добрий настрій і про всяк випадок удачу!

***

З Днем нотаріату - картинки

День нотаріату - привітання / листівки УНІАН

***

День нотаріату - листівки / УНІАН

***

Листівка з Днем нотаріату / листівки УНІАН

***

З Днем нотаріату - листівка / УНІАН

Раніше ми розповідали, які свята та вихідні у вересні 2023 будуть.

Вас також можуть зацікавити новини: