Всесвітній день ветеринара 2023: красиві листівки і теплі побажання

Коли міжнародний день ветеринарного лікаря та як найкраще привітати фахівців.

Щорічно в Україні день ветеринарного лікаря відзначається у другу неділю серпня. У 2022-му році свято випадає на 14 число. Всесвітній день ветеринара, наприклад, відзначається в останню неділю квітня. УНІАН розповість, як привітати з днем ветеринарного лікаря своїх знайомих і близьких.

Сьогодні також відзначається Медовий Спас 2022 і починається Успенський піст 2022.

День ветеринара в Україні 2022 - листівки та привітання

Вітаю із Днем ветеринара. Бажаю ладнати з будь-якими пацієнтами та дарувати кожному з них відмінне самопочуття, гарний настрій. Нехай усі наші улюблені вуха, лапи, роги та хвости будуть здорові. А Вам бажаю міцних сил, впевненого професіоналізму, успіхів, достатку та процвітання.

Вітаю з Днем ветеринара! Бажаю успіхів на роботі, терпіння і старанності для важливих цілей, подяки за нелегку працю, щастя в особистому житті, удачі і благополуччя. Нехай завжди вдається зцілити будь-яку тварину і отримати у відповідь ласку і доброту в їхніх очах.

***

З Днем ветеринара! Нехай ця добра і благородна професія подарує тобі міцне Ведмеже здоров'я, м'яку котячу ніжність і ласку в любові, гідні матеріальні хом'ячі запаси і побільше приводів для щенячих захоплень.

Вітаю! Така добра професія ветеринар, стільки безневинних життів Ви рятуєте, допомагаєте тим, хто не може нічого сказати, хто безмовно любить і не може попросити допомоги. Бажаю терпіння, знань і нехай Ваше добре серце ніколи не знає тривоги.

***

Зі святом! Ви справжні ангели тваринного світу, які рятують тих, хто не може сказати про те, що і де болить, поскаржитися і розповісти про свої переживання. Ви розумієте тварин без слів, а велике і добре серце вселяє впевненість в людей. З днем ветеринара!

Вітаю тебе з професійним святом - Днем ветеринара! Ти допомагаєш нашим братам меншим знову стати здоровими та активними, даруючи величезну радість і звірам, та їхнім господарям! Бажаю, щоб робота приносила тобі лише задоволення та гарний дохід! Розвивайся у цій сфері та ніколи не зупиняйся на досягнутому!

***

Дорогі наші Айболіти, вітаю з днем ветеринара. Бажаю здоров'я вам і вашим пухнастим, хвостатим, вусатим пацієнтам. Нехай робота буде тільки в радість, а вдячністю за вашу працю, будуть повиліваніе хвостом і мокрий теплий мову. Бажаю, стабільності у всьому, благополуччя, супутнього успіху і простий життєвої радості.

Вітаю всіх лікарів ветеринарів із професійним святом. Бажаю ніколи не бути покусаними та подряпаними вашими вдячними пацієнтами. Нехай ваша важлива робота, завжди приносить лише задоволення. Бажаю успіху, достатку в кишені та завжди піднесеного настрою.

Вас також можуть зацікавити новини: