День зв'язківця 2023

У серпні своє професійне свято відзначають війська зв'язку України - особливий підрозділ, який часто називають "нервом армії". Під час війни неможливо переоцінити заслуги зв'язківців. Саме вони передають найважливішу інформацію безпечними каналами, від них залежить, щоб вона швидко потрапила в надійні руки, і багато в чому - безпека військовослужбовців.

Коли День зв'язківця в Україні

Історія цього свята починається 1920 року - 8 серпня в Києві, на базі колишнього Костянтинівського юнкерського військового училища розпочалася підготовка перших військових зв'язківців. Тож саме цю дату обрали для їхнього професійного свята і згідно з Указом другого Президента України Леоніда Кучми від 01.02.2000 року щорічно8 серпня відзначають День військ зв'язку Збройних сил України, або, як його ще називають, День військового зв'язківця.

Побажайте в це свято відважним і хоробрим людям безперебійного зв'язку та якнайшвидшого настання миру.

Відео дня

День зв'язківця - привітання

Вітаю з Днем військового зв'язківця! Бажаю завжди успішно виконувати поставлені завдання - без жодних перешкод. Бажаю, щоб у твоєму житті ніколи не пропадав сигнал оптимізму та зв'язок з удачею!

***

Вітаю з Днем військового зв'язківця і бажаю гострого слуху, виразної мови, стійкого темпераменту, вільної душі. Тримай зв'язок на висоті, усувай з лінії передач і зі шляху життя будь-якого противника. І нехай твоє серце безпосередньо буде пов'язане з любов'ю, мужністю і вірою в себе!

***

Вітаю з Днем військового зв'язківця! Бажаю з легкістю вводити в оману будь-якого ворога, бажаю успішно тримати зв'язок на дроті. Нехай буде багато переможних кличів і сигналів удачі в житті. Бажаю здоров'я, кмітливості, миру і благих звісток!

***

Вітаємо всіх, хто на зв'язку! Нехай він вас ніколи не підводить, ефір буде чистим, а дріт цілий! Бажаємо майстерно обходити всі перешкоди і перепони, щоб зв'язок не переривався, а також щастя і благополуччя в сім'ях!

***

Вітаю всіх зв'язківців, людей які завжди повинні бути напоготові, з професійним святом. Бажаю завжди стабільного і хорошого зв'язку. Завжди залишайтеся на зв'язку з вірними друзями, коханими і батьками. Успіху на службі, радості в мирному житті та любові на особистому фронті.

***

Вітаю з Днем військового зв'язківця! Нехай завжди на дроті чується чийсь голос, щоб усі відповіді було дано, все розказано і сказано саме в той момент, коли це так треба. Нехай якнайшвидше закінчиться ця війна! Спасибі за вашу нелегку службу!

День зв'язківця - картинки

День військ зв'язку України / листівки УНІАН

***

День військ зв'язку / листівки УНІАН

***

8 серпня - День військ зв'язку / листівки УНІАН

***

День військ зв'язку - привітання / листівки УНІАН

***

День військового зв'язківця / листівки УНІАН

***

Раніше ми розповідали, коли відзначають День ВПС України та історію цього свята.   

Вас також можуть зацікавити новини: