Дмитрівська батьківська субота 2022 - картинки / depositphotos.com

Дмитрівська поминальна субота відзначається в найближчу суботу до дня святого Дмитра 8 листопада. Цього року поминальна субота випадає на 5 листопада. УНІАН пропонує найкращі листівки з Димитріївською батьківською суботою для православних віруючих.

Раніше ми складали детальний православний календар 2022 на листопад, щоб ви не пропустили жодного важливого свята.

Димитріївська батьківська субота - картинки та побажання

Дмитрівська батьківська субота / листівки УНІАН

Близькі люди не перестають бути близькими, навіть коли відлітають на небо. Сьогодні кожен згадає тих, кого так бракує поряд. І нехай буде менше сліз і більше чудових спогадів, пов'язаних із нашими дорогими людьми, які спостерігають за нами згори. Нехай їм там буде спокійно та затишно. А ми тут шануватимемо їхню пам'ять і зберігатимемо любов до них у наших серцях.

Відео дня

***

Нехай Дмитрівська батьківська субота подарує теплі і світлі спогади про тих, кого немає поруч, нехай Бог почує всі молитви про упокій їхніх душах і благополуччя, нехай яскраве світло поминальних свічок зігріє наші серця і на мить подарують відчуття, що покійні рідні поруч.

Вітання православним / листівки УНІАН

Сьогодні особливий день, ми згадуємо всіх померлих. Нехай не буде забутий ніхто, хто так серцю був дорогий за життя, згадаймо молитвою всіх, запалимо свічки. Спокою їм, нехай відпочивають зі світом. Вони оберігають нас з небес, тож віддамо їм належне. Хай земля їм буде пухом!

***

Дмитрівська батьківська субота нехай буде світлим днем теплих спогадів і поваги покійних близьких. Нехай в цей день серце кожного згадає рідних, а душа нехай помолиться за їх упокій.

Поминальна субота 2022 / листівки УНІАН

Нехай душа згадає наших дорогих і коханих, яких немає поруч, нехай серце зігріється теплими спогадами та моментами щастя з минулого, нехай яскраві свічки та щирі молитви подарують їм спокій на небесах та світ.

***

У Дмитрівську батьківську суботу хочу побажати світлої пам'яті і щирих емоцій, добрих спогадів і почуття любові про покійних, Нехай серце згадає про рідних і близьких, нехай душа пом'яне їх ласкавим словом і красивим вчинком.

Димитрієвська батьківська субота сьогодні / листівки УНІАН

Прошу згадати добрим словом та ніжним моментом усіх тих, кого немає поруч із нами. Нехай їм там - на небесах буде спокійно, хай у наших серцях вони завжди залишають світло надії та доброти. Бережіть один одного і не забувайте своїх близьких, які колись сміялися разом з нами, раділи життю, давали мудрі поради та вірили у наші мрії! Світла їм пам'ять.

***

Вітаю зі святом, Дмитрівською батьківською суботою! Цей день загального поминання покійних, нехай пройде спокійно і з повагою своїх упокоєних рідних і близьких. Не забувайте свої витоки і коріння. Нехай поважно горять свічки в пам'ять про всіх, кого з нами немає!

Вас також можуть зацікавити новини: