Гороскоп здоров'я на тиждень / фото ua.depositphotos.com

Гороскоп здоров'я для всіх знаків розповість, які небезпеки підстерігають представників різних знаків на цьому тижні, і як захистити своє здоров'я.

Овен

Прислухатися до порад друзів, колег і рідних у сфері здоров'я не потрібно. Будь-які рекомендації будуть для вас марні або навіть нашкодять. При будь-яких проблемах зі здоров'ям потрібно звертатися тільки до професіонала. В кінці тижня можуть виникнути проблеми з тиском і болем в серці.

Телець

Читайте такожУкраїнці отримують додаткові вихідні у травні: коли та як відпочиватиВи відчуєте симптоми весняного авітамінозу: слабкість, запаморочення, дратівливість і сонливість. Їжте більше овочів, фруктів і морської риби, обмежте вживання алкоголю і проводьте більше часу на свіжому повітрі. Не рекомендується вести сидячий спосіб життя.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам гороскоп радить бути обережнішими на дорозі і при спортивних тренуваннях. Дуже високий шанс розтягувань, травм і переломів. Не носіть важкі речі і знизьте фізичні навантаження. На вихідних можуть виникнути проблеми з носом і горлом. Уникайте переохолодження.

Рак

На початку тижня Раків буде мучити головний біль. Вам слід більше відпочивати і не проводити багато часу за комп'ютером. Корисною буде фізична праця на свіжому повітрі. До кінця тижня самопочуття покращиться, але можуть з'явитися проблеми зі сном.

Лев

На цьому тижні найбільш вразливим органом Левів буде шлунок. Ймовірно, ваш раціон харчування не дуже корисний. Відмовтеся на газованих напоїв, смаженої їжі і жирного м'яса. На вихідних через стресові ситуації Леви можуть бути дратівливими. bucurestifm.ro

Діва

Жінкам цього знака потрібно звернути увагу на жіноче здоров'я. Особливо важким буде цей тиждень для вагітних. Важливо одягатися по погоді і уникати протягів. Простудні захворювання можуть протікати з ускладненнями, тому краще їх уникати.

Терези

Якісне харчування - запорука вашого гарного самопочуття на цьому тижні. Терезам не можна голодувати і переїдати. Не варто зловживати алкоголем і влаштовувати перекуси між прийомами їжі. В середині тижня може боліти спина, а ближче до вихідних варто подбати про здоров'я зубів.

Скорпіон

Гороскоп радить Скорпіонам не напружувати очі і проводити менше часу за комп'ютером. Корисно приймати вітаміни і робити гімнастику. Людям з поганим зором потрібно обов'язково носити окуляри або лінзи. На початку тижня не слід переїдати і нервувати.

Стрілець

Читайте такожПовня 27 квітня: у чому її особливість та як вона вплине на знаки ЗодіакуВаше самопочуття буде сильно залежати від вашого настрою. Стреси, дратівливість і зневага до себе можуть серйозно вплинути на самопочуття. Стрільцям потрібно піклуватися про себе, не переробляти і більше відпочивати. Операції та медичні обстеження варто відкласти до наступного тижня, а ось масаж і косметологічні процедури будуть корисні зараз.

Козеріг

Козерогам не варто накручувати себе і ставити собі діагноз через інтернет. Ніяке серйозне захворювання вам не загрожує. Якщо вас турбують проблеми зі здоров'ям - зверніться до лікаря і пройдіть обстеження. Довіряти рідним і друзям в питаннях здоров'я не потрібно - навряд чи вони порадять щось корисне.

Водолій

На початку тижня вас можуть турбувати спазми, судоми і серцеві болі. Також можливі проблеми з тиском. Вразливими будуть нирки і органи малого таза. Дуже небажано їсти гостру і солону їжу на цьому тижні.

Риби

Корисно буде провести очищення організму, сісти на дводенну дієту з легкої їжі і очистити шкіру. Приділіть більше уваги здоров'ю волосся і зубів. Хворіти на цьому тижні вкрай небажано, інакше будете довго одужувати.

Вам також може бути цікаво: