Повний місяць настане 27 квітня / фото ua.depositphotos.com

Повня в Скорпіоні 27 квітня о 06:32 за київським часом - особливий повний місяць, потужна енергетика якого виділяє його серед інших повень року. Традиційно, повний місяць, коли Місяць знаходиться в знаку свого падіння – в екстремальному Скорпіоні, пов'язують з серйозними життєвими трансформаціями і переродженнями.

Читайте такожТравневі свята 2021: коли та скільки днів відпочинку отримають українціПримітно, що Плутон – управитель Скорпіона, 27 квітня, саме в день повного місяця в цьому знаку, повертається в ретроградний рух. Такий збіг всіх нас змусить заново переживати минуле, знаходити причинно-наслідкові зв'язки з сьогоденням, робити висновки і перетворювати своє життя. Напружений день, тому що можливе оприлюднення приховуваних фактів біографії, які здатні завдати значної шкоди репутації, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

 Повня 27 квітня здатна вчинити вирішальний вплив на долю, абсолютно не обов'язково, що в гіршу сторону. Навпаки, відбувається знищення віджилого, застарілого, нездатного розвиватися, готуючи плацдарм для нового і перспективного. Хоча спочатку може здаватися, що все руйнується, але не допускайте занепадницьких настроїв, тому що фіксація на негативі може привести до депресій і розчарувань. Повня в Скорпіоні, та ще й при розвороті Плутона в ретро рух має на увазі, що накопичилися, найболючіші і ретельно приховувані життєві обставини і страхи, найболючіший і негативний досвід, пригнічені бажання і мотиви, змусить багатьох людей знову з цим стикнутися. 

Відео дня

Внутрішня робота над собою в цей повний місяць, дозволить скинути непотрібний психологічний багаж і впорядкувати свою реальність. Для початку потрібно зізнатися собі в тому, що проблема є, прийняти це, спробувати усвідомити, самостійно або за допомогою фахівця, а потім відпустити і закрити питання.

Поблизу повного місяця, коли ми максимально залучені у взаємодію з навколишнім середовищем, внутрішні проблеми і блоки підсвідомості проявляються через інших людей і зовнішні обставини. Повний місяць в Скорпіоні, який буває раз на рік, допомагає людям звільнитися від важких внутрішніх станів, очиститься, поліпшити якість свого життя і наповнитися позитивом. Рекомендую всім в повний місяць утриматися від вживання алкоголю і засобів, що змінюють свідомість. І без цього буде складно контролювати власні емоційні стани і дії. Інакше, це може привести до непередбачуваних наслідків.

Фінансові питання і майнові справи зажадають уваги, усвідомленого підходу у вирішенні цих завдань. Краще не планувати і відкласти на кілька днів угоди купівлі-продажу, не варто займатися розподілом доходів, з'ясуванням відносин і спорами через гроші. Не позичайте і не оформляйте кредит, відмовляйтеся від фінансових угод, інакше ризикуєте багато втратити. 

За принципом аналогії, повному місяцю відповідають енергії Марса, тобто це величезна сила і ресурси, максимум активності.  Повний місяць-момент, коли енергія росту змінюється енергією убування. До цього часу процеси, що почалися після молодика, досягають максимального розвитку. Якщо ви затіяли щось відразу після молодика, до повного місяця подужаєте більшу частину роботи. Марс-другий управитель Скорпіона, з 23 квітня рухається по знаку Рака і будує гармонійний аспект до місяця в Скорпіоні, допомагає конструктивно направляти свою енергію на процес відродження в новій якості. Ви відчуєте неймовірний приплив сил. У цей повний місяць можна отримати доступ до своїх внутрішніх ресурсів, якщо правильно скористатися його потенціалом. Не бійтеся діяти. 

Повня 27 квітня в гармонійних аспектах з Плутоном і Марсом – потужними планетами, управителями Скорпіона, тому ці дні емоції мають величезну силу, яка може бути як руйнівною, так і творчою, в залежності від того, як і на що направляється. Щоб контролювати енергії повного місяця в Скорпіоні, потрібно скласти план дій і налаштуватися на зміни. І сила цього містичного повного місяця допоможе змінити ваше життя в кращий бік. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: