Привітання зі святом Петра і Павла / листівки УНІАН

12 липня православні віруючі відзначають велике свято - день святих апостолів Петра і Павла. Побажайте близьким і дорогим людям найголовнішого - миру, здоров'я, спокою в душі і незламної віри.

З днем Петра і Павла - привітання в прозі та віршах

З днем апостолів святих -

Павла і Петра!

Відео дня

Вам бажаю благ земних,

Миру і добра.

Віра в серці хай живе,

Сходить благодать

А в душі любов цвіте,

Щоб перемагати!

***

З великим світлим святом! Нехай благодать прийде в дім, щоб близькі люди були здорові, а ніяка погана звістка не затьмарювала їхні дні. Нехай ангели оберігають вас від усіх поганих звісток.

***

Нехай в день святих апостолів Петра і Павла, твоя душа буде наповнена Божим миром і благодаттю. Нехай в домі буде достаток і взаєморозуміння. Бережіть дорогих тобі людей!

***

Зі святом сьогодні

Я вас всіх вітаю!

У день Петра й Павла

Здоров’я бажаю!

Бажаю вам щастя,

Надії й любові!

Завжди щоб Господь

Був у кожному слові!

***

У день святих апостолів Петра і Павла бажаю віри і бадьорості духу. Нехай Ваші молитви і найпотаємніші бажання будуть почуті! Здоров'я і миру Вам і Вашій родині!

***

Зі святом апостолів Петра і Павла! Бажаю, щоб Ваше життя було наповнене мудрістю Петра, який провів нас своїми вчинками, і силою Павла, який своїм словом змінював світ. Нехай Ви знайдете натхнення і духовне піднесення в їх прикладі, і нехай Божа благодать супроводжує Вас у всіх справах.

***

З Петром й Павлом тебе вітаю,

І таке тобі бажаю:

Частіше Господу молись,

Щоб мрії всі твої збулись!

З надією ти день стрічай -

І буде краще, це ти знай!

*** 

Від щирого серця вітаємо Вас з цим великим святом! Бажаємо міцного здоров'я, щастя і благополуччя кожній родині. Нехай завжди буде благословенна наша рідна земля, а свято увійде в кожен дім миром, щастям і радістю.

***

Я бажаю миру в домі, щоб обходили Вас всі нещастя, проблеми і негаразди. Нехай нерви будуть спокійними, а дні наповнюються щастям і посмішками. Нехай ангели охороняють Вас і близьких від лихого язика і злих помислів. Зі святом!

***

Від щирого серця вітаю з великим святом - з днем Петра і Павла! Нехай ці святі будуть надійним захистом Вашого дому і всієї родини від негоди. Нехай Бог благословить Вас на багато щасливі роки, а на душі завжди буде світло, радісно і добре. Доброго здоров'я, чистих помислів, щирих людей і справжнього кохання!

Свято Петра і Павла - листівки

Листівки Петра і Павла / УНІАН

***

З днем Петра і Павла - картинки / УНІАН

***

Листівки зі святом Петра і Павла / УНІАН

***

Петра і Павла - картинки / УНІАН

***

Зі святом Петра і Павла - картинки / листівки УНІАН

***

Раніше ми розповідали, які можна прочитати молитви на Петра і Павла - про здоров'я, сімейне благополуччя, від порчі.

Вас також можуть зацікавити новини: