Привітання з днем народження під час війни / фото: ua.depositphotos.com

Навіть під час війни українці продовжують святкувати дні народження. Звичайно, гучне святкування з салютами і піснями зараз недоречне. Але відзначити торжество вдома з рідними цілком допустимо. Привітання з днем народження під час війни зазвичай містять побажання миру і спокою, адже зараз це головне бажання кожного українця.

Раніше ми говорили про те, які привітання з Днем народження дівчинці або хлопчикові, сестрі чи подрузі будуть найбільш вдалими.

Привітання з днем народження під час війни

Бажаю в день народження сил, мужності і відваги! Нехай здоров'я ніколи не підводить тебе, бойовий настрій панує в душі, а в серці живе безмежне щастя! Бажаю відзначити наступний день народження в мирній і вільній Україні!

Відео дня

***

Вітаю з днем народження. Нехай твої дні будуть радісними і щасливими. Бажаю побачити свій життєвий шлях навіть під час відключення світла, зігріватися любов'ю рідних під час відключення тепла, і зберігати спокій душі під час повітряних тривог.

***

Хочу відправити тобі ці привітання з днем народження і побажання мирного неба над головою. Сьогодні тільки твій день і я бажаю, щоб він був найщасливішим, незважаючи ні на що!

***

З днем народження і мирного неба! Нехай ніщо не затьмарить твоє свято! Бажаю, щоб твої близькі завжди були поруч, а життя було сповнене радісних моментів кожен день!

***

З днем народження, друже! Бажаю залишатися таким же людяним, щирим, добрим. Нехай на твоєму життєвому шляху зустрічаються тільки хороші люди, а зло обходить стороною. Війна показала нам, хто є хто. Нехай у твоєму оточенні залишаться тільки найкращі люди, щоб разом відсвяткувати перемогу України!

***

Вітаю з днем народження. Бажаю щоб війна в Україні скоріше скінчилася і ми зустрілися знову у вільній і мирній країні! Бажаю щоб ти знайшов(ла) душевний спокій і вірив(ла) в нашу перемогу! Мирного неба і безмежного щастя!

***

Бажаю міцного здоров'я, довгого і щасливого життя під мирним і безхмарним небом! Бажаю життя без стресів і депресій! Нехай твій день народження стане днем початку нового мирного життя в нашій країні!

***

Вітаю з днем народження! Нехай цей день буде сповнений найрадісніших і несподіваних сюрпризів. Бажаю море радості, прекрасних відчуттів, світлих днів і теплих ночей. Нехай всі твої наступні дні народження будуть відзначати під мирним небом!

***

Бажаю, щоб твій день народження був особливим, не схожим на ті, які у тебе були! Щоб тебе оточували ті люди, до яких у тебе лежить серце і хто бажає тобі добра і щастя! Щоб тобі було з ними весело і затишно, і душа зраділа і запалилася новим вогнем! Щоб здійснилися твої мрії, і щастя постійно було з тобою! Щоб збулася наша головна мрія - мирне життя і щасливе майбутнє у вільній країні!

***

Бажаю тобі відзначити день народження з вірою в нашу перемогу і надією на краще майбутнє. Пам'ятай, що навіть після найтемніших днів завжди показується сонце. Нехай близькі і друзі завжди будуть поруч в скрутну хвилину, а в гаманці завжди будуть гроші. З днем народження і мирного неба!

***

Вітаємо вас з днем народження, бажаємо стійкості, мужності, мирного неба, бадьорості духу. Нехай ніщо не порушує вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і вчасно.

Листівки та картинки з днем народження під час війни

З днем народження листівки / фото telegraf.com.ua
З днем народження листівки / фото telegraf.com.ua
З днем народження листівки / фото telegraf.com.ua
З днем народження листівки / фото telegraf.com.ua
З днем народження картинки / фото УНІАН
З днем народження картинки / фото УНІАН
З днем народження картинки / фото УНІАН
З днем народження картинки / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: