День сантехніка 2023 / ua.depositphotos.com

19 листопада сантехніки відзначають професійне свято - Всесвітній день сантехніка. Невідомо, хто перший вирішив відзначати таке свято. Але фахівці в цій галузі оцінили традицію гідно і щороку відзначають це свято. Привітайте і ви своїх знайомих з їхнім професійним святом.

Термін "сантехнік" з'явився від злиття слів "техніка" і "санітарія". Нині слово "сантехнік" використовують, якщо потрібно позначити будь-які дії або пристрої, що мають стосунок до систем каналізації, опалення, водо- і теплопостачання.

Згідно з даними археологів, перший різьблений трон-стільчак належав цариці Шубад і датується 2600 роком до н.е. Наступними, хто став замислюватися про поліпшення ситуації з гігієною, стали китайці і стародавні греки, а перші унітази в знайомому нам вигляді, з'явилися тільки на початку XX століття.

Відео дня

Привітання з Днем сантехніка - жартівливі вірші та листівки

Кран у ванній протікає,

То його тоді гукаєм!

Труби змінить нам він швидко,

Де текло - уже не видно!

Вітаємо з Днем сантехніка!

***

З Днем сантехніка / листівки УНІАН

Вітаю чудову людину і професіонала своєї справи з професійним святом! Як сантехніку, бажаю завжди якісної фум-стрічки, міцних зганянь, відмінного інструменту та адекватних замовників! Нехай міцним буде здоров'я, легкою праця і гідною оплата праці. Ні свища, ні прокладок!

***

Майстра на всі руки, вмілого сантехніка вітаю зі святом. Бажаю від душі міцного здоров'я, справних інструментів, легкої роботи, затребуваної діяльності, поваги і щирої подяки за велику працю, родинного добробуту і достатку, щастя в душі і любові в серці.

***

Нехай системи опалення та водопостачання

Працюють, не знаючи турбот.

Нехай у Вашому домі буде тепло,

Щоб з кранів і труб ніколи не текло.

Успіхів й здоров'я Вам бажаємо

Та з Днем сантехніка вітаємо.

***

Всесвітній день сантехніка / листівки УНІАН

Оскільки зі справами сантехніки ти на "ти", бажаю тобі нескладної роботи, бездоганної майстерності та високої репутації. Нехай великим потоком з твого життя змивається смуток і невдача, нехай труби щастя, благополуччя і достатку ніколи не протікають і витримують навіть найбурхливіший потік. Здоров'я тобі, енергії та сил. З Днем сантехніка!

***

Вітаю зі святом! Бажаю, щоб по трубах твого життя не припиняючи протікало щастя, щоб завжди в руках був ключ, який окрутить болт будь-якої проблеми. Удачі тобі, успіхів і всіх благ!

***

День сантехніка 2023 / листівки УНІАН

Нехай з крана життя тече рікою щастя, нехай в потрібну хвилину знаходиться той самий ключ під успіх. Зі святом, сантехнік. Бажаю здоров'я і міцної нервової системи, славної роботи і яскравого барвистого життя з гарною погодою і відмінним настроєм.

Раніше ми публікували новий календар свят 2024 - що і коли відзначаємо.

Вас також можуть зацікавити новини: