День ЗСУ 2023 / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Щороку 6 грудня ми вшановуємо Збройні Сили України. ЗСУ завжди були нашою гордістю та славою. А після початку повномасштабної війни про відвагу та професіоналізм українських воїнів дізнався весь світ. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора та захист. Найкращі сини та дочки України борються у Збройних силах за незалежність та свободу своєї Батьківщини.

На честь свята пропонуємо вам зробити пожертву ЗСУ, а також привітати рідних, друзів та всіх знайомих військовослужбовців із Днем Збройних сил України 2023.

Раніше 1 жовтня ми відзначали схоже свято - День захисників України.

Відео дня

День ВСУ - історія свята

День ВСУ був заснований Верховною Радою майже відразу після здобуття незалежності в 1993 році. Дата свята була приурочена до дня прийняття Закону України "Про Збройні Сили України" 6 грудня 1991 року.

Зазвичай на День Збройних сил України проводяться паради і виставки військової техніки в різних містах, але в цьому році таких заходів, зрозуміло, не буде. Натомість українські захисники покажуть свою майстерність на фронті.

З Днем Збройних сил України: вірші, проза та картинки

З днем ЗСУ 2023 / фото instagram.com/libkos

Всіх українців ми вітаємо

З Днем українських Збройних Сил,

Відваги, мужності бажаємо,

Всім тим, хто Батьківщину любив!

***

У світле свято України,

В День українських Збройних Сил,

Бажаємо від душі ми,

Щоб солдат щасливо жив!

Ситий був і не тужив,

Щоб спокійно вночі спав,

Зброю біля себе мав!

***

Вітаємо вас зі святом, пов'язаним із гордістю та мужністю - Днем Збройних Сил України! Сьогодні ми не тільки славимо професіоналізм та самовідданість наших захисників, але й висловлюємо подяку кожному захиснику та захисниці. Нехай Господь оберігає вас. Слава ЗСУ! Слава Україні!

***

Вітаю із Днем ЗСУ всіх військовослужбовців. Нехай цей день буде для вас, дорогі захисники, днем заслуженої слави та визнання. Ми цінуємо вашу працьовитість, силу духу та відданість ідеалам незалежності. Ваша відданість та героїзм створюють міцний щит, який захищає нашу Батьківщину від будь-яких загроз. Ми пишаємось вами.

***

З Днем Збройних Сил України. Нехай кожен український захисник буде захищений від небезпеки, а всі рідні військових дочекаються своїх захисників цілими та неушкодженими. Бажаємо вам міцного здоров'я, відваги, потужної підтримки від рідних та побратимів. Бережіть себе, наші герої!

***

Шановні воїни, які служать Батьківщині, вітаю вас із професійним святом. Бажаю мирного неба над головою, здоров'я та успіхів. Захисники та захисниці, ви найкращі. Дякую вам за захист України!

***

Вітаємо ЗСУ з професійним днем. Дякую вам за служіння, сміливість та готовність захищати свою Батьківщину. З глибокою повагою та гордістю ми відзначаємо цей день, бажаємо вам міцного здоров'я, сімейного благополуччя та безпечного добра нашої улюбленої України! І, звичайно, бажаємо якнайшвидшої перемоги України, адже добро сильніше за зло.

***

З Днем ЗСУ 2023. Цього важливого дня хочемо висловити подяку вам, любі захисники! Ваші подвиги та жертви для благополуччя країни є незрівнянними. Нехай це свято буде наповнене заслуженою повагою та гордістю за ваші подвиги!

***

Вітаємо зі святом сильних та непохитних! День Збройних Сил – це не лише день армії, а й день героїв, які стоять на захисті кожного українця. Дякую вам за сміливість, рішучість та любов до рідної землі! Слава вам та вашій службі! Слава Україні!

Привітання з днем Збройних Сил України / картинка УНІАН
З днем Збройних Сил України / картинка УНІАН
Вітання з Днем української армії / картинка УНІАН
З Днем Збройних Сил України 2023 / картинка УНІАН
З Днем ЗСУ картинки / картинка УНІАН

Вас также могут заинтересовать новости: