Привітання з Великоднем 2023 /ua.depositphotos.com

Цього року українці знову зустрічають Великдень 2023, продовжуючи давати відсіч ворогу та борючись за незалежність. Хтось зустріне свято в окопі, хтось - у дорозі до передової з гуманітарною допомогою, хтось - у скайпі з іншої країни, а хтось буде весь день боротися на інформаційному фронті.

Редакція УНІАН вітає кожного українця та українку з Великоднем і бажає тихих днів і ночей без тривог, швидких зборів допомоги для передової, мирного неба та якнайшвидшої перемоги. Низько вклоняємося нашим захисникам і захисницям і дякуємо за можливість зустріти Великдень й дозволити собі планувати найкраще майбутнє для наших дітей. Нехай Господь захищає військових і допоможе повернутися додому живими, до своїх рідних і близьких.

Раніше ми писали, коли Великдень і які молитви на Великдень 2023 краще вибрати для звернення до Господа.

Відео дня

Найтепліші привітання з Великоднем для військових

​ Великдень 2023 / УНІАН ​

Христос Воскрес! Вітаю зі світлим днем Великодня і бажаю міцного здоров'я, гарного сну, сталевих нервів, надійного тилу і мирного неба. Нехай в життя приходить більше радості, спокою і щасливих днів, а зірки будуть не тільки на небі, але і на твоїх погонах.

***

​ ​ Великдень 2023 / УНІАН ​ ​

Христос Воскрес! Зі світлим Великоднем вітаю найвідважнішу та найсміливішу захисницю нашої рідної України! Бажаю мирного неба, сонця, радості, любові та дружби. Нехай невдачі й поразки обходять тебе стороною, а Перемоги стануть твоїми вірними супутниками. Кожна твоя перемога - це наші мир і щастя. Слава воїну!

***

Привітання з Великоднем під час війни: добірка побажань військовим, волонтерам, українцям

Христос Воскрес! Вітаю зі світлою Пасхою! Нехай Ваш сильний характер і світла душа допомагають у досягненні високих результатів. Бажаємо Вам мудрості, сміливості, відваги та мужності, а ще родинного благополуччя та міцного здоров'я! Нехай Бог охороняє Вас від усіх бід!

Добірка щирих побажань для волонтерів

​ ​ ​ ​ Великдень 2023 / УНІАН ​ ​ ​ ​

Вітаю з Великоднем! Нехай ніколи  не гасне вогник доброти та відваги у Вашому серці. Нехай Бог охороняє Вас від негод, миру та щастя Вам і вашій родині! Христос Воскрес!

***

​ ​ ​ ​ ​ Великдень 2023 / УНІАН ​ ​ ​ ​ ​

Христос Воскрес! Вітаю з Великоднем, бажаю сил і натхнення вершити добрі справи для нашої країни, удачі у всіх починаннях і втілення в життя всіх планів. Міцного здоров'я та миру вам і вашій родині.

***

​ ​ ​ ​ Великдень 2023 / УНІАН ​ ​ ​ ​

Вітаю з Великоднем! Нехай у твоєму домі завжди буде мир і спокій, удача супроводжує в кожному новому починанні. Нехай завжди будуть сили і натхнення на нові добрі справи на благо нашої рідної України. Мирного неба над головою і якнайшвидшої перемоги!