Всесвітній день подяки 2023 / pixabay.com

Всесвітній день подяки говорить сам за себе: цього дня потрібно дякувати. І не так уже й важливо за що - маленьку послугу чи велике добро, постійну турботу чи випадковий комплімент - скажіть цього дня "дякую" тим, хто робить ваше життя кращим і теплішим. Подякуйте своєму життю за радощі та випробування або Богові - за науку, і пам'ятайте, що благо, подароване вами, завжди повертається у стократ.

Всесвітній день подяки - історія свята

Свій початок це свято бере ще 1965 року на Гаваях, а ідея незвичайного дня належить директору групи медитації ООН Шрі Чінмою. Тоді міжнародне зібрання вирішило, що було б добре мати день у році, коли можна офіційно висловити свою вдячність іншим. Тож щороку 21 вересня всі люди на планеті намагаються подякувати одне одному словами чи маленькими презентами, і теж отримують слова подяки. До речі, було помічено, що люди чомусь рідше висловлюють подяку на роботі, ніж в іншому місці, а жінки дякують більше, ніж чоловіки. 

Всесвітній день подяки - як красиво подякувати своїми словами та у віршах

У світі немає нічого простішого, ніж сказати іншій людині "спасибі", і немає нічого ціннішого за ці сім букв. Цього дня хочу вам побажати море подяки від колег і друзів, рідних і знайомих. І нехай у вас ніколи не вичерпається бажання дякувати життю, сім'ї і собі за все, що є і за все, що буде!

Відео дня

***

Вклоняюсь низько, до землі, своїм батькам,

За те, що дали право в світі жити!

І дякую невтомним їх рукам,

Які не мають часу відпочити…

В вас чуйні душі й золоті серця,

Хай те, що дали, вам сторицею вернеться!

Щоб посмішка не сходила з лиця,

І мали все, що тільки заманеться!

***

Цього дня хочу подякувати Вам, за добрі справи, хороші слова і вчинки, віру в завтрашній день, щирість, людяність і доброту.

***

Зі Всесвітнім днем подяки! Нехай це слово завжди звучатиме навіть, здавалося б, за кожну дрібницю. "Спасибі" гріє душу, тішить серце і просто піднімає настрій. Сказати його зовсім нескладно, але стільки емоцій воно висловлює.

***

В нелегкий час тепер усі живемо,

Та попри все з подякою в серцях!

Завжди хвалу Творцю ми віддаємо.

Молитва радості й подяки на устах!

Зі Всесвітнім днем подяки!

***

З Всесвітнім днем подяки! Нехай це слово завжди буде звучати навіть, здавалося б, за кожну дрібницю. "Спасибі" гріє душу, радує серце і просто піднімає настрій. Сказати його зовсім нескладно, але стільки емоцій воно висловлює.

***

Вітаю зі Всесвітнім днем подяки й бажаю, щоб за всі твої добрі справи і старанну працю доля тобі дякувала і дарувала удачу, а рідні - говорили "спасибі" й оточували своєю любов'ю. Бажаю не забувати дякувати людям, які тобі прийшли на допомогу в потрібну хвилину, а також отримувати подяку за своє чуйне і щедре серце.

***

Зі Всесвітнім днем подяки,

Добра Вам, везіння,

Щастя, розуміння,

Щоб не було безсилля,

А тільки лише прагнення,

Добрих справ усяких!

Вітаю!

***

Сьогодні у Всесвітній день подяки я бажаю тобі згадати все, за що ти можеш бути вдячний життю, собі, людям. Обов'язково подякуй особисто кожному, хто підтримував тебе, хто допомагав, хто був поруч у потрібні моменти! І нехай у тебе сьогодні буде тисяча причин для радості, мільйон подяк від близьких і чарівний настрій!

***

Вітаю зі Всесвітнім днем подяки! Нехай твоє серце не забуває казати "дякую" за це життя, за щастя кожного дня, за можливості та удачі. Бажаю робити багато добрих вчинків і у відповідь отримувати щиру подяку. Бажаю чути на свою адресу "спасибі" не тільки за допомогу, а просто так - за те, що ти є і за те, що ти - така прекрасна людина!

Всесвітній день подяки - картинки

Всесвітній день подяки 2023 / листівки УНІАН

***

Всесвітній день подяки / листівки УНІАН

***

Всесвітній день подяки 21 вересня / листівки УНІАН

***

Всесвітній день подяки - картинки / УНІАН

Раніше ми розповідали, які будуть свята та вихідні у вересні 2023 - детальний календар всіх дат.

Вас також можуть зацікавити новини: