Як зустріти Новий рік 2022: рецепт найкращого свята

Де відзначити, як одягнутися і що приготувати на Новий рік - УНІАН знайшов відповіді на ці непрості питання.

Головне свято року вже на носі. Українці відраховують години до бою курантів. Вже скоро 2022 рік змінить на календарі поточний. Щоб свято пройшло ідеально і надовго запам'яталося, слід трохи до нього підготуватися.

Де зустріти Новий рік 2022

Де відсвяткувати Новий рік - актуальне питання в період пандемії коронавірусу. Для деяких українців це свято є хорошим приводом відвідати цікаве місце. Україна багата хорошими місцями для зустрічі свята, але варто враховувати, що квитки на транспорт і оренда житла в новорічний період дорогі.

Якщо ви не хочете їхати, можна відзначити свято вдома або на міській ялинці. Новий рік у Києві зустрічатимуть на Софіївській площі. Крім тридцятиметрової зеленої красуні на новорічній локації буде вертеп, ларьки з їжею, фотозони, конкурси та безліч інших розваг.

Що надіти на Новий рік 2022

2022 рік буде роком Тигра - гордої і аристократичної тварини. Щоб задобрити цей знак, варто використовувати в одязі певні кольори. Найвдалішими вважаються всі "тигрові" відтінки – білий, чорний, помаранчевий, жовтий. Також вдалими кольорами наряду вважаються блакитний, синій, золотий.  Детальніше про те, що надіти на Новий рік 2022, читайте в нашому матеріалі.

Що приготувати на Новий рік 2022

Новий рік неможливо уявити без багато накритого і смачного столу. УНІАН публікував меню на Новий рік 2022 з безліччю смачних ідей - обмежується воно лише вашою фантазією.

На нашому сайті також опубліковані гарячі страви на Новий рік і смачні закуски на новорічний стіл "п'ятихвилинки", а також кумедні страви у формі тигра, які допоможуть задобрити символ року.

Як зустріти Новий рік 2022: поради та заборони

Зустрічати Новий рік краще в чистій і прибраній квартирі - це не тільки хороша прикмета, але і гарантія святкового настрою. Перед святом варто віддати всі борги і помиритися з рідними, якщо ви в сварці. Зустрічайте 2022 рік в гарному настрої і з посмішкою – тоді весь рік буде таким.

31 грудня потрібно підбити підсумки минулого року і скласти план на наступний. Напишіть бажання на наступний рік на листочку і спаліть його. Попіл покладіть в келих з шампанським і випийте залпом – такий ритуал допоможе виконати ваші бажання. Інші прикмети і ритуали на Новий рік ми перераховували раніше.

Як би не пройшов ваш новий рік, ми бажаємо вам гарного настрою і позитивних емоцій. УНІАН вітає вас зі святом!

Вас також можуть зацікавити новини: