Добірка фільмів на 1 квітня / фото ua.depositphotos.com

День дурня або день сміху 1 квітня - це чудовий привід повеселитися і розслабитися за переглядом смішного фільму. Особливо важливо підняти собі настрій в нелегкий час пандемії коронавірусу. УНІАН підготував для вас добірку старих і свіжих комедійних фільмів для перегляду в День сміху.

1. Маска, 1994

Мабуть, одна з найбільш культових комедій всіх часів, яка полюбилася глядачам завдяки яскравому гумору і приголомшливій грі актора Джима Керрі. За сюжетом фільму простий банківський працівник Стенлі знаходить на вулиці дивну стародавню маску індійського племені і одягає її. З цього моменту непримітний невдаха стає суперзіркою, а його життя наповнюється пригодами і небезпеками.

2. Місіс Даутфайр, 1993

Цей фільм також полюбився людям завдяки талановитому акторові на головній ролі. Цього разу зіркою фільму став Робін Вільямс, який приголомшливо імітує різні голоси. Цей талант знадобився йому у фільмі. Герой Вільямса Деніел Хіллард втрачає роботу і розлучається з дружиною, яка не дозволяє йому бачитися з улюбленими дітьми. Щоб проводити більше часу з сім'єю, Деніел переодягається в літню жінку і наймається до колишньої дружини нянею для власних дітей. Спроби Деніела приховати свою справжню особистість створюють безліч комічних ситуацій.

3. Впритул, 2010

Яскравий дует Роберта Дауні-молодшого і Зака Галіфіанакіса зібрав безліч хвалебних відгуків від критиків і глядачів. Герой Дауні-молодшого нервово поспішає якнайшвидше приїхати додому, щоб встигнути до народження дитини. Однак його мимовільний попутник, актор, втягує його в екстремальну пригоду, яка ще сильніше діє на нерви майбутнього батька.

4. Тупий і ще тупіший, 1994

Якщо ви ще не бачили знамениту комедію з талановитим Джимом Керрі в головній ролі - саме час її подивитися. Двоє безробітних друзів Ллойд і Харрі є непрохідними бовдурами. Вони намагаються повернути красивій дівчині втрачений чемоданчик, не розуміючи, що вона зронила його спеціально, щоб здійснити угоду з бандитами. За ними влаштували погоню мафіозі, оскільки прийняли недотеп за професіоналів.

5. Стажер, 2015

У фірму інтернет-магазину модного одягу приходить на роботу незвичайний стажер - 70-річний пенсіонер Бен. Він скористався соціальною програмою по залученню пенсіонерів в компанію. Молоді співробітники компанії не розуміють як спілкуватися з новим членом команди, який не вміє користуватися телефоном і не розбирається в моді. Цей комедійний фільм підіймає незвичайну тему дружби людей різного віку.

6. Мабуть, боги з'їхали з глузду, 1980

Цей комедійний фільм не претендує на реалістичність, тому не варто сприймати його всерйоз. Дія фільму відбувається в Африці серед дикого племені бушменів. Один з них знаходить небачену раніше річ - пляшку кока-Коли, яка принесла розбрат в плем'я. Він вирішує забрати її якомога далі і знайомиться з двома білошкірими туристами.

Вам також може бути цікаво: