Сьогодні, 10 липня, відбулася довгоочікувана прем'єра кіноверсії "Короля Лева", яка є рімейком мультфільму від Walt Disney 1994 року.

Відео дня

Читайте такожТворці фільму "Король лев" пожертвували $1,5 мільйона для відновлення популяції левів

9 липня в Голлівуді актори, що озвучили персонажів фільму, пройшлися червоним хідником, присвяченим допрем'єрному показу. На заході зібралося й багато інших знаменитостей.

Найбільш обговорюваною персоною заходу стала співачка Бейонсе, яка прийшла на прем'єру разом зі своєю дочкою Блу Айві і чоловіком Jay-Z. Бейонсе є автором саундтреків до фільму, а також виконавицею ролі Нали.

Бейонсе і Jay-Z / instagram.com/beyonce

Для заходу співачка обрала розшитий стразами жакет з прозорою спідницею. Схожий наряд і в доньки співачки.

Бейонсе з донькою / фото instagram.com/beyonce

Виконавець ролі Сімби Дональд Гловер не втрачав можливості зробити селфі з фанатами, проходячи по червоній доріжці. Актор прийшов на захід у білому костюмі в червону клітку.

Дональд Гловер з фанатми / фото REUTERS

Також не мало уваги до себе привернула нова зірка Disney, співачка Хейлі Бейлі, яка прийшла на прем'єру зі своєю сестрою Хлої. Чорношкіра акторка зіграє головну роль в кіноверсії "Русалоньки", що викликало численні суперечки в мережі.

Хлої і Хейлі Бейлі / фото REUTERS

Як повідомляв УНІАН, на екрани українських кінотеатрів фільм "Король лев" вийде 18 липня, допрем'єрний показ в Україні відбудеться 17 липня.