За словами фронтмена, ідея кліпу в тому, щоб нагадати собі про справжні пріоритети / прес-служба "Бумбоксу"

Популярна українська група «Бумбокс» презентувала новий кліп на російськомовну пісню «ДШ».

Відеоробота доступна на YouTube. У підписі до неї зазначається, що вона стала четвертою, випущеною в рамках промокампанії альбому «Таємний код: Рубікон», і третьою, знятою режисером Станіславом Гуренком.

Читайте такожГурт "Бумбокс" вперше за довгий час випустив російськомовну пісню (відео)«Кліп на пісню «ДШ» вже не перше успішне співробітництво групи з режисером Стасом Гуренком. На мою думку, він і вся команда хірургічно точно втілили в життя ідею та показали іншу, соціальну складову змісту пісні. Головний герой зустрічається зі своїм страхом втратити найважливіше. Як і всі ми, він, метафорично, поставлений перед вибором між обов'язком та совістю. Як часто ми втрачаємо землю під ногами, прагнучи до помилкових цілей, йдемо на поводу, так званої, громадської думки, в той чи інший спосіб, стаємо ворогами самим собі? Ідея відео в тому, щоб нагадати собі про справжні пріоритети та ні в якому разі не ставити на кін саме дороге», – прокоментував фронтмен гурту Андрій Хливнюк.

За словами режисера Гуренка, робота над новим кліпом виявилася найскладнішою в моральному сенсі.

«Коли мова йде про музичні кліпи, я беруся працювати тільки з тими артистами, музика яких мені близька. Трек «ДШ» виявився дуже сильним і не самим легким для мене, в моральному сенсі було складно не пропускати його через себе, не рефлексувати», – зізнався він.

Також він повідомив, що на початку роботи було чотири варіанти сценарію, але жоден не влаштовував команду повністю. Та коли Андрій Хливнюк запропонував свій варіант, все стало на свої місця.

Як раніше повідомляв УНІАН, «Бумбокс» презентував новий альбом «Таємний код: Рубікон».