Квентін Тарантіно / REUTERS

Квентін Тарантіно, схоже, вирішив, на який проект покладе велику відповідальність, зробивши своїм останнім фільмом. Культовий режисер давно обіцяв, що після десяти повнометражних робіт покине кіно і займеться написанням сценаріїв для театральних постановок, і подарував світу вже дев'ять з них. Фінальним же акордом маестро (якщо він, звичайно, не передумає) стане третя частина «Убити Білла».

Читайте також"Ножі наголо": яким вийшов новий детектив з Крісом Евансом і Деніелом Крейгом (фото)

Про це Тарантіно розповів у новому інтерв'ю, передає "Super.ru".

Відео дня

«Вчора я вечеряв з Умою Турман, ми були в крутому японському ресторані. Вона хвалила мене, я хвалив її, прекрасна ніч», - розповів Квентін. - «Я вже уявляю, що буду робити. Є певна концепція, я знаю, що сталося з героїнею після другого фільму і що станеться в третьому. Не хочу, щоб усе закінчилося якоїсь безглуздої історією, вона заслуговує кращого!».

За словами режисера, проект «точно можливий», але нам доведеться почекати: триквел буде готовий не раніше, ніж через три роки. Зараз на порядку денному у Квентіна — п'єса для театру, міні-серіал з п'яти епізодів, написаний ним ще до зйомок «Одного разу в... Голлівуді», і, звичайно, народження первістка.