Уже невдовзі українці відзначатимуть Новий 2020 рік, до якого більшість з нас готуються завчасно. Створити атмосферу свята допоможуть новорічні фільми.

Новорічні фільми: що варто переглянути наприкінці 2019 року

Почати заряджатися чарівною атмосферою Нового року можна вже прямо зараз – з класичних фільмів про Новий рік та Різдво. Ось топ 10 новорічних фільмів.

Читайте такожСтало відомо, хто зіграє у перезапуску різдвяної комедії "Один вдома"

Старий Новий рік. Ця картина про любов і новорічну ніч, що об'єднує всіх людей по всьому світу. Сюжет фільму поділений на вісім історій, які вчать нас прощати, любити й цінувати один одного.  

Ноель. Дивно-невагомий фільм з божественними Сьюзен Сарандон і Пенелопою Крус. Трохи меланхолії, трохи втоми, трохи смутку - все це напередодні Різдва в Нью-Йорку. Здається, нічого незвичайного - переплетення людських доль, але відчуття дива витає десь у повітрі. Нехай диво зустрічається рідко, нехай навіть тільки один раз на рік - але воно є.

Реальна любов. Сюжет картини складається з десяти історій, що розвиваються за кілька тижнів до Різдва. Долі абсолютно незнайомих людей з різних причин переплітаються у святвечір, а все для того, щоб кожен з них зрозумів головне - "любов всюди".

Скріншот з фільму"Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений"

Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений. Ворожнеча між сусідами - це страшно, а якщо вона загострюється напередодні Різдва - стає ще страшніше. У фільмі є багато гірлянд, феєрверків і ялинкових прикрас, які однозначно піднімуть вам настрій. Відпочинок за обміном Комедія про двох дівчат - Аманду та Айріс, яким не щастить у стосунках з чоловіками.

Поганий Санта. Різдвяна комедія для тих, кого не лякає перспектива бути поганим хлопчиком або дівчинкою в очах Діда Мороза.

Поки ти спав. Це романтична зимова комедія про дівчину Люсі, яка закохалася в хлопця, навіть не знаючи його імені. Інтуїція Фільм з доречними жартами, приємною картинкою і з чудовою новорічною атмосферою.

Чотири Різдва. Комедійний фільм, який можна сміливо радити закоханим. Тож, яскравих емоцій, приємного перегляду і чудового вам святкового настрою.

Новорічні фільми 2019 та 2020 року: новинки, які ви не повинні пропустити

Створити новорічний настрій вам допоможуть не тільки класичні стрічки, а й нові фільми про Новий рік.

Різдвяні хроніки. У центрі сюжету – брат з сестрою (Тедді та Кейт). Рік тому, через смерть батька, Тедді став на "слизький шлях" і подружився з хуліганами. Спостережлива сестра вчасно помітила зміни у характері брата і намагається допомогти йому долати проблеми. Дівчина відволікає Тедді від серії пограбувань відеополюванням на Санта-Клауса.

Лицар перед Різдвом. Фільм про звичайну вчительку природознавства Брук, яка через низку випробувань і розчарувань перестала вірити у справжнє кохання. Однак на Різдво вона зустрічає незнайомця – справжнього середньовічного англійського лицаря. Чоловіка у новий час перенесла зла чаклунка.

Темні матерії. Серіал з 8 епізодів заснований на першій книзі "Північне сяйво" Філіпа Пулмана. Дія відбувається в альтернативній реальності, наповненій дирижаблями, відьмами та гігантськими білими ведмедями.

Пекельна Хоругва або Різдво Козацьке. Екранізація казки «Про старого козака, різдвяного чорта, чотири роги та козацький рід» Сашка Лірника. В Україні прем'єра показу фільму запланована на 1 січня 2020 року.

Тоґо. Реальна історія песика Тоґо, що очолив собачу упряжку, яка брала участь у Великій гонитві милосердя 1925 року, хоча його вважали надто малим і слабким для такого завдання.

Дивитись новорічні фільми можна на стрімінгових сервісах, ліцензійних онлайн-кінотеатрах та Youtube.