false

"Шпигуни під прикриттям" - це анімаційний комедійний бойовик, в оригіналі якого голос головному герою подарував сам Уілл Сміт. Мультфільм вийшов смішним, динамічним і відмінно підходить як для дітей будь-якого віку, так і для дорослих.

Сюжет "Шпигунів" заснований на короткометражці "Pigeon: Impossible", де незграбний спецагент ледве впорався з голубом, що майже запустив ядерну ракету в напрямку Москви. Тепер ця історія отримала повнометражне продовження.

Дія мультфільму розгортається навколо Ленса Стерлінга / скріншот

Дія мультфільму розгортається навколо Ленса Стерлінга, суперспортивного шпигуна в смокінгу і метелику, зі стильною борідкою і безглуздо подовженою верхньою частиною тіла. Другим локомотивом в картині є молодий вчений і геніальний технічний фахівець Уолтер Беккет, який зовсім як Q в Джеймсі Бонда поставляє шпигунам круті гаджети власної розробки.

Заковика в тому, що Беккет, як і личить істинному мілленіалу, є прихильником ненасильницької зброї. Тому коного разу підсовує звиклому знищувати противника Стерлінгу пристрій з обіймашками та вибухівку з блискітками, що зображують кошеня, який змушує всіх завмирати в шаленому нападі ніжності і зворушення.

Однак раптова невдача в лабораторії перетворює Ленса на голуба, і ось тут починається найцікавіше.

Dнезапная невдача в лабораторії перетворює Ленса у голуба / скріншот

Читайте також"Кішки", "Темний фенікс" і Траволта: The Hollywood Reporter назвавши найгірші фільми 2019 рокуМультфільм містить безліч досить простих і очевидних жартів, призначених для дитячої аудиторії, але також містить і більш хитромудрі для старшої аудиторії.

Можна угледіти у фільмі і досить дискусійні сучасні проблеми, як наприклад, контроль за безпілотниками.

В цілому, за 100 хвилин хронометражу глядачеві ні разу не стає нудно, адже сюжет вийшов досить динамічним і логічно побудованим. Одним словом, "Шпигуни під прикриттям" відмінно підійдуть для перегляду в кінотеатрах разом з дітьми в період новорічних свят.

В український прокат "Шпигуни під прикриттям" виходять 25 грудня. А першими його змогли побачити глядачі кінотеатру "Сінема-Сіті", який з нагоди свого дня народження влаштував справжнє свято для дітей та їхніх батьків.