Ілюстрація / REUTERS

Канал HBO зніме анімаційний сатиричний серіал про британську королівську сім'ю. Зазначимо, що до монархів зараз особлива увага, адже принц Гаррі і Меган Маркл вирішили відокремитися від королівської сім'ї.

Над проектом працюватиме сценарист серіалу "Гріффіни" (Family Guy) Гері Джанетті, повідомляє Сегодня.uа з посиланням на Deadline.

Читайте такожКоролева Єлизавета II в оточенні спадкоємців постала на новому знімку портретному

Відео дня

Новий мультсеріал, який вийде на каналі HBO MAX, вже отримав назву "Принц" (The Prince). Його героями стануть королева Єлизавета II, принц Філіп, принц Вільям і Кейт Міддлтон і принц Гаррі і Меган Маркл та ін. Розповідь буде вестися від імені шестирічного принца Джорджа, який трактує події в королівській родині.

Сюжет заснований на Instagram сценариста Геррі Джанетті, в якому він від імені принца Джорджа, старшого сина принца Вільяма і майбутнього короля, коментує фото і заголовки ЗМІ, пов'язані з британською королівською родиною.

“WHEN. AM I. GOING. TO BE. KING?!"

Допис, поширений Gary Janetti (@garyjanetti)

Повідомляється, що озвучать героїв актори Орландо Блум (принц Гаррі), Кондола Рашад (Меган Маркл), Люсі Панч (Кейт Міддлтон), Том Холландер (принц Філіп і принц Чарльз), Алан Каммінг (дворецький принца Джорджа Оуен), Френсіс де ла Тур (королева Єлизавета), Іван Реон (принц Вільям) та ін.

Самі автори описують мультсеріал, як сатиричний погляд на життя принца Джорджа Кембриджського, наймолодшого спадкоємця британського престолу, який долає випробування і негаразди при дворі.

Нагадаємо, компанія Disney стала першою, хто запропонував співпрацю екс-актрисі Меган Маркл.