У Голлівуді занепокоїлися фактами домагань під час роботи над секс-сценами / analitic.livejournal.com

У Голлівуді прийняли нові правила та протоколи, покликані запобігти неналежній поведінці та домаганню на знімальному майданчику під час роботи над секс-сценами.

Читайте такожРежисер Метт Рівз оголосив про старт зйомок нового "Бетмена" (фото)Про це заявили Гільдія кіноакторів і Американська федерація діячів телебачення та радіо (SAG-AFTRA), передає The Independent.

За новими правилами, на зйомках повинні регулярно бути присутніми координатори з інтимних сцен, які будуть обговорювати з акторами, що ті згодні зробити перед камерою.

Відео дня

«Згідно з правилами, координатори з інтимних сцен повинні зустрітися з продюсерами, режисерами та сценаристами на стадії препродакшену, щоб встановити очікуваний рівень оголеності та обговорити подробиці зображуваного сексу, прописані в сценарії», – йдеться в заяві глави SAG-AFTRA Гебріелль Картерис.

Засновник Асоціації професіоналів з інтимних сцен Аманда Блюменталь вважає, що нові правила чітко описують обов'язки координаторів, і при цьому залишаються досить гнучкими, щоб змінюватися в залежності від ситуації.

Раніше УНІАН повідомляв, як Ді Капріо розкритикував акторів, які скаржаться на свою важку роботу.