Лобода з чудовиська перевтілюється в зірку диско / скріншот

Українська співачка Світлана Лобода, яка живе й виступає в Росії, шокувала прихильників новим кліпом за мотивами фільмів жахів.

У кліпі, опублікованому на пісню "Новий Рим" в Youtube, Лобода спочатку з'являється в образі інопланетного чудовиська, яке перевтілюється в зірку диско. Вона всіляко згинається, приймаючи дивні пози, позує в літаючій тарілці, а в кінці її з'їдають зомбі, що забруднилися зеленої "кров'ю". Але вони самі заражаються танцювальними мотивами.

Читайте такожСоліст Rammstein створив новий музичний проект і знявся в порно

Режисером відео виступив відомий кліпмейкер Алан Бадоєв. Кліп був опублікований 25 лютого і за кілька годин вже зібрав понад 41 тисячу переглядів.

"Якщо бачите дивні кліпи, знайте це все фантазія Алана Бадоєва"; "Бадоєв щось нове і дуже важке вживає"; "Я чекала на кліп, але розчарована"; "Кліп про те, як я п'яна, танцюю в клубі"; "Кліп вражає і повністю підходить до пісні та до нової ЛО, що не перестає дивувати"; "Цей кліп - опис того, як я танцюю в нетверезому стані"; "Начебто і прикольний, але в той же час якийсь дуже дивний, дебільний чи що"; "Що ви курили?"; "Просто феєрія несмаку і безглуздості"; "Я чекала більшого якогось вибуху, а тут просто тихий пук"; "Це щось новеньке і цікаве!!! Дуже сподобався зміст кліпу"; "У цьому кліпі у Лободи просто якісь нескінченні ноги", - пишуть коментатори під відео.

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода заінтригувала шанувальників незвичайним колажем. Вона з'явилася на допиті у Ксенії Собчак.