Наразі коментарі під постом закриті / Instagram Jerry Heil

Українська співачка й учасниця Нацвідбору на Євробачення Jerry Heil напророкувала гурту з Росії Little Big перемогу на Євробаченні-2020 і викликала негативну реакцію у користувачів мережі.

Читайте такожУчасниця Євробачення-2018 Самойлова заявила, що Росія підставила її на конкурсі

"Мені здається, чи ми з вами вже знаємо переможця Євробачення?" - написала в Instagram Jerry Heil, відмітивши у своєму пості музикантів. Після цього на співачку в мережі полилася хвиля хейту.

Відео дня

На цей час коментарі під постом закриті, але видання "Апостроф. Лайм" встигло зібрати деякі з них.

У коментарях до фотографії співачки заявили, що підтримувати російський гурт зараз зовсім некоректно. Деякі навіть вважають, що справа у заздрощах і поразці у фіналі Нацвідбору: "Відписуюся після цього посту... з тими, хто фанатіє від російських груп, нам не по дорозі", "Як можна підтримувати групу з РФ?", "Фу, Яно, що за дикість?", "Ну, зрозуміло. Тобі прикро, що ти програла на відбірковому", - писали під постом.

Пізніше Jerry Heil опублікувала сторі, в якій написала, що вона, зрозуміло, підтримує учасників з України, й закликала не шукати в її словах того, чого там немає.

Instagram Jerry Heil

Як повідомляв УНІАН, на Євробаченні 2020 Росію представить фріковий гурт Little Big. Від України на конкурс поїде гурт Go-A.