Сантаолалья також працював над музикою "Горбатої гори" \ webtekno.com

Композитор комп'ютерної гри The Last of Us (Одні з нас) Густаво Сантаолалья займеться музичним оформленням майбутньої екранізації від HBO, над якою працює Крейг Мазін ("Чорнобиль").

Читайте такожHBO зніме документальний серіал про актора Марка Уолберга

Про це розповів в Twitter автор гри Ніл Дракманн, який також працює над серіалом. "Це приголомшливо! Неймовірно талановитий Густаво Сантаолалья не тільки зайнявся музикою для The Last of Us Part II, але і приєднався до нас, щоб адаптувати The Last of Us для HBO!", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Сантаолалья також працював над музикою "Горбатої гори" (2005) і "Вавілону" (2006) і отримав за них два "Оскари", повідомляє 112.ua.

Виробництво стартує після релізу другої частини гри, яка надійде в продаж у травні.

Сценарист серіалу Крейг Мазін розповів, чому було вирішено зробити саме серіал, а не повнометражний фільм. Студія вирішила, що тільки в такому форматі вдасться показати розвиток відносин головних героїв, яким належить довга подорож.

За сюжетом гри у світі настає апокаліпсис через мутований грибок кордіцепс. Чоловіка на ім'я Джоел наймають вивезти 14-річну дівчинку Еллі з карантинної зони. У підлітка імунітет до інфекції, тому вона може стати ключем до порятунку людства. Героям потрібно подолати небезпечний шлях, повний заражених і вороже налаштованих людей.

Про дату виходу нового серіалу не повідомляється.